snart svenska=)

Har lite rast men sen är det svenska, har inte orkat blogga på den här bloggen har istället bloggat på min eng. mega kul<3 Har baskettränning och sång, två saker som jag älskar=)

eng prov

Gjorde just eng prov, undra hur det gick, på förra gick det inte så bra. Jag längtar så mycke tills skolan slutar för sen chillar man bara och sen ska jag,eve,jella,rebbe och vilma till Labobté och ha kul=))

matte

Har ganska nyss varit och ätit och snart är det matte, tror att vi skulle ha typ maria tramp, hoppas men det är svinkallt=( Imorgon är det en meeega bra dag, längtar som in i helvete=DDDDDDDDDD
HEJDÅ<3

svenska.

Nu har man svenska efter yoga, typ konstigt. Jag hinner inte blogga så mycket dierekt. Men taggar som inn i helvete till fredag. Ska ha lite kul med the girls och så är det sista vampire diaries avsnittet innan ett uppbehåll. måste gå nu så heeeeeeeeeipppa=)Jag kan inte rita men jag kan rita dem saker som betyder nåt<3

Glömde säga att...

Hade hemma match på söndag mot avan och
vi vann med 39-35 i övertid. Det var ganska läskigt
eftersom vi ville vinna för vi har förlorat meggggggga
mycke!!!!!<3<3<3<3<3<3<3

Tisdaaa=)

Har nyss haft syslöjd ska snart ha sv, har lite till rast. Taggar som in i helvete till fredag=DDDDDDDDDDDD
(Bild från fb)

DEPP

DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPP
=´(

=)

Jag kan inte rita men jag kan rita dem saker som betyder något<3

Snart helg=D

Nu är det bara den här dagen kvar och sen for man fa hem och chilla. Jag ska idag också till cecila men vet inte ännu tid. Sen 4 är det trännig=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

rast:D

Nu har man rast i en liten stund, och sen svenska. Jag har nött som fan "beacuse of you" på spotify. jag har inte varit helt ärlig om hur jag känner på riktigt, inte vågat sägat typ till nån. Jag har varit depp och bara "fuck my life" Men nu har jag en anorlunda känsla, känns konstigt men ändå lite bättre.=)

dubbel so=o

Nu har man haft ett pass so och snart kommer ett till=( Igår så får alla tjejer till Ceclia och vi missa hela kemin=)))
Jag börjar bli riktigt lat på att blogga så förlåt=)

Tisdag=))

Har nyss hafft syslöjd och har nu ganska lång rast innan svenskan börjar. Sen har vi typ 5min kemi och sen ska vi till cecila=)) har glömt och blogga i ett par dagar så sooooory=))))

Ny header<3

Nu har elin hjälpt mig och fixa ny header. Jag älskar dig elin<3<3<3=DDDDDD

CP........


Jaha.........

Back to school..ååååååååååååååååååååå. Kunde inte sova så jag har nu varit uppe i mer än 26 timmar. Jag har inte varit den enda som har varit uppe=D Jag hatar den här tiden,8 långa veeeeeeeeeeeeckor. Jag borde vara tröttare än vad jag är men jag är lika pigg som om jag hade sovit nåt. Inget särskilt har hänt, GZ hade mega damp,hahahhahahhahahahhahahahhahah

Vanlig dag

Vaknade typ halv 12 åt frukost chillade lite. For sen på tränning. Vet inte vad man mer ska nu skriva så äh, heipa söppöt!!!

Ett nytt år =)

Nu är det 2012 men det känns inte som det. Har säkert fetat på sig, måste banta...... Jag är typ besat av en klänning som jag har har köpt. Den är så jävla snygg!!!!!

RSS 2.0