It´s a funny story, you know

Imorgon drar jag mig vidare till Oulu och sen tillbaks ner. Tagga flyga 6 på morgonen. Det blir skönt att komma hem till värmen och allt det andra bra som väntar mig. Men det har varit riktigt skönt att få mat lagat åt en och disk diskat  åt en. Och samtidigt fått några utav mina favorit maträtter. Som mommos blåbärspaj:)
 

Hemma

Så på fredag vaknade jag upp tidigt och skyndade mig till skolan med all packing. Och när man stressar så glömmer man ju alltid något. Och jag lyckades glöma något så viktigt som passet. Gissa hur dum jag kände mig sen? Men det gick ändå bra sen att flygga, dem frågade inte ens efter pass. Skoldagen började med naturkunskap och vi hade en labb där som vi sen måste skriva rapport på, verkligen roligt. Sen gick jag började skriva mitt svenska prov. Det var as jobbigt och så mycket att skriva! Sen skyndade jag mig ner till matsalen, det var inte så god mat så jag tryckte i mig fort några tuggor. Sen gick upp tillbaks och kramade och sa hejdå till klasskamraterna. Och kom ner till stationen och satte mig på tåget. Jag var så rädd att jag skulle gå vilse när jag kom till stockholm. Centralstationen är ju så stor! Sen hittade jag mig till flyggbusssarna och åkte. Nu fick jag också se ganska mycket av stockholm, det är så fint! Väl på Arlanda, hittade jag allt förvånats bra allt. Flyget var tyvärr försenat så man kände sig ju en aning sur. Sen åkte jag vidare till Helsinki och sen Oulu. Moster, Mommo och Jari hämtade mig där. Och såklart var det hur mycket snö som helst, i princip snöstorm också när jag kom fram och jag som hoppades på höst. Men sen på lördagen blev det slask så mycket har nu smält. Och igår åkte vi hit hem till ötå. Så nu sitter jag här igen efter 3 månader. 

where the sun lies, lies my heart

Så imon åker jag, ska alldels strax börja packa och fixa till allt. Sen blir det middag och läsa till prov. Det blir nog ett tag innan ett till inläg kommer men hoppas att era lov blir underbara. Några kära klasskompisar:)
 
 
 

dags att blogga igen

Den här veckan har jag rätt så fullt upp. Borde nog också ganska snart börja packa. Sen har vi ett svenska prov om antikens literatur, jag har inte varit världens uppmärksamaste på lektionerna men som tur har vi nu sett på en film som sammanfattar historien så då borde jag klara provet rätt så bra. Och jag fick veta också igår att jag klara matte provet, 2 poäng mer än godkänt. Det var tur eftersom att provet var ändå rätt så svårt. Sen hoppas man också på att man fick godkänt på naturkunskapen. Då känner man sig duktig, haha. Det känns lite konstigt att det finns en del av mig som faktiskt inte vill lämna mitt hem här och allt det fina här. Även om det är bara för en vecka som jag åker upp så skulle jag ändå bara vilja stanna i min lila lya och ta det lugnt.
 

Spökvandring i skara

Igår kväll åkte jag in till skara och ssu. Vi träffades lite tidigare och åt pizza och sånt. Sen begav vi oss till spökvandring. Jag kan börja med att säga att den var otroligt välgjord. Den var så creepy att jag vågade inte ens gå hela. Det var för det mesta för att dem kom fram till mig och bakom mig och det hatar jag. Jag vet att jag kanske är lite feg men men.
 

Cutest thing ever!


5 gilla saker och 5 ogilla saker

Jag gillar politik
 
Jag gillar ärlighet från första början 
 
Jag gillar USA
 
Jag gillar gymnasieskolan Västerhöjd här i Skövde
 
Jag gillar gamla saker
 
 
Jag tycker inte om när människor ignonera andra
 
Jag tycker inte om själviska människor
 
Jag tycker inte om rika människor
 
Jag tycker inte om när människor stirrar på mig
 
Jag tycker inte om när man går bakom ryggen på mig
 
 
 
 

You can never ran fast enough

Det finns en andledning till att jag la mig ett stort avstånd til ötå och mitt förflutna. Men tydligen så kan det förflutna inte lämna mig i fred. Det kommer och knackar på min axel när jag känner mig som gladast i mitt nya liv. Varför kan jag bara inte få vara i fred? Förtjänar jag inte lycka? Och på det har jag ett stort naturkunskaps prov och jag klarar knappt ens av att plugga. Så jag är otroligt stressad och jag försöker göra mitt bästa för att hålla uppe en bra min. Men trötheten och stressen börjar rasa ner den. Jag vill bara behålla det jag kämpat så hårt för. 
 
 
 
 
                                                                  Enough is Enough!

Back to monday

Nu har en ny vecka dragit igång igen. Dagen kanske kändes lite smålång. Men på sista lektion så hade vi engelska och ja på den gjorde vi inget förutom att sitta i cafeterian/utsikten och prata och lite sånt man inte ska göra på engelskan. Hade tur idag och fick sluta tidigare + slapp bussen, fick skjuts(ingen anning hur man stavar det) av grannen så jag var redan hemma efter halv fyra. Nu börjar det verkligen dra ihop sig och höstlovet är väldigt snart här. Jag tänker kanske en anning för mycket på att fara hem, jag till och med drömmer om det. Vissa drömmar är helt overkliga och vissa är faktiskt bra. Ha det bra!
 
 
 
 
 

Regnig söndag

 
Här faller vatten ner men ändå är det rätt så varmt. Ska snart fixa till lite lunch, det blir nog mest troligt nudlar och sen ska jag titta lite serier, blandat med pretty little liars och charmed. Sen borde jag nog ta tiden att fixa till lite skolgrejer, Hoppas att eran nya vecka börjar bra:) 
 
 

New In!

 

Kommer ni ihåg?

 
            
 
 
 
Om ni är födda på 90-talet så kommer ni nog ihåg det här, jag gör det och jag absolut älskar den här tiden från när vi var små, ha en bra helg!:)
 

SSU möte

Sitter nu på sista lektionen och det är inte speciellt kul. Ämnet har faktiskt blivit ganska tråkigt. Men ska sen stanna en stund i vackra skövde för orkar inte sen vänta i Skara. Skara är allmänt lite tråkigt att vänta i. Så skövde är bättre. Sen blir det min favorit politik. Jag älskar att diskutera allt med politik. Life can be fun:)

2 veckor och 5 dar kvar

Så länge är det tills jag åker upp. Jag längtar efter att få se min familj, specillt Ina och det blir kul också att se vad som förrändras i ötå på tre månader och kanske se om man ser några gamla ansikten ute på gatorna. Jag har ju haft en viss hemlängtan men faktiskt mycket mindre än vad jag troode. Jag är faktiskt förvånad hur bra jag trivs här, bäst i skolan. Jag hör verkligen hemma här. 
 

Skövde

 

Life´s a game and I´m not much of a player

 
 

Glömt..

Kom på hade jag hade glömt bort att visa bilder vars jag bor, 20 km från skövde, 8 km från skara och 500 m från skara sommarland.
 
 
 

Gått en lång väg

Jag kan inte säga att det varit lätt. Min liv var inte något jag var glad över. Jag var så olycklig att jag vet inte hur jag kan beskriva det. Livet har aldrig varit lätt men de senaste 3 åren har verkligen utmannat mig. Allting föll isär, bit för bit, tills jag knappt hade något kvar. Det kom alltid något nytt att sörja över. Men på något sätt hittade jag hopp och styrka och klarade mig. Jag tror nog att det var för att jag alltid var duktig på att drömma. Bara för 3 månader sen brukade jag be och drömma om det livet jag har nu. Och här ärjag nu! Och allt slit och   psykispåfrestning som tagit mig hit känns så värt nu. Och även fast att jag hade alla odds mot mig och väldigt lite stöd så gick det. Det omöjliga går att göra möjligt. Så länge man vill och vågar. 

TVD tillbaka!

Den här veckan har varit faktiskt rätt så chill, lärare har varit borta och fått sluta tidigare då, och imon börjar jag 9.35 och slutar 10.50. Det är bara en lektion, fast det är ett prov i Människans språk, så ska nog plugga lite. Och sen är det också en massa andra uppgifter som ska göra. Var så trött idag på NOn att jag helt seriöst inte kunde hålla uppe mina ögon och jag tror att jag faktiskt sov en liten liten stund. Lite pinsamt kanske, får skärpa mig, haha. Men i natt så kommer vampire diaries ut. Och det känns lite roligare nu att se eftersom att den sluta så spännande och jag måste seriöst säga att säsong 4 och en del av säsong 5 var helt värdelös. Men nu börjar det bli bättre, så tagga!
 

RSS 2.0