Varmt.....;)

Har nu varit varmt i ett par dagar så det känns skönt. Men håller på att typ svimma nu efter att ha för mycket kläder och sprungit på ärenden i nästan 2 timmar. Imorgon börjar jag sommbarjobba igen. Men bara för tre dagar och det finns flera orsaker till att inte ser fram emot det. På söndag fyller man år och jag längtar att bli 15 så slipper man vara 14. Sen åker man nog till stugan en vecka. Sen far man och skolhandlar och tar vara på tiden med att vara me Sandra. Sen börjar skolan igen och jag är inte redo att gå tillbaks. Det känns som om jag inte ens har haft lov så verkligen kul. Och så har man tapat sin telefon så att den är sönder, så duktig är jag. Men ändå är det ett tag sen jag mådde så här bra.
 

Vettig rubrik fattas

Hinner nu typ bara blogga en gång i veckan och det är typ antligen på måndagar eller på tisdagar. Mommos operation gick bra så saker är som vanligt. Har varit nästan varje dag med Sandra och gjort massor med roliga saker. Men nu har jag i alla fall fått mina konffa bilder, det tog ett ganska långt tag. Blev inte så många men det få va bra
 

lång natt

Igår blev det en bra kväll fast att allting var på det sättet. Var i natt jätte länge ute, och det var helt tomt på byn. men har i alla fall haft kul. 

Måndag

Hela förra veckan har jag varit med Sandra och Marianne. Gått på marknaden och gjort en massa annat kul också. Idag ska mommo åka in till operationen. Så då mår man ju lite sådär. Men i alla fall så har jag Sandra som ska vara med mig hela kvällen så att jag får bort min tankar. Så det ska bli kul. Jag kan inte säga hur glad man blir av att ha en sån vän som alltid ställer upp och är där med en just när man behöver. Det har jag verkligen längtat efter. 
 

Time to have fun

 
Jag vet att jag knappt har bloggat alls men jag har varit ganska upptagen med jobbet och sen åkte jag till stugan i ett par dagar. Igår var jag med fantastiska människor. Först var jag med
 
Sandra och vi var ute och gick och var hos henne också. Sen senare kom Marianne och vi for till mig. och så blev det tre filmer på raken med prat och kanske lite för mycket socker. Men jag hade i alla fall kul och idag ska jag fara och grilla så tagga det:) Det är dags för mig att leva livet och ha kul istället för att vara tråkig och ensam.

Riktigt dålig bloggning

Kom för ett par timmar hem sen jag varit i stugan. Det kommer att bli bättre bloggning

RSS 2.0