Bild:)

Momma får nu vara med nu, är så tacksam till henne:)<3

så klart

Så klart att man inte får veta något nu. Man måste alltid vänta och vänta på allt. Det stör mig men jag vet att dem gör ett så bra jobb som dem kan. Men tiden känns bara för lång. Fortfarnade 50-50. Man jag hinner nog inte till Oulu innan den 13. Men om det går så kommer jag nog inte börja hära. Nu är det bara och vänta. Det är då verkligen jätte kul. Säger bara bajs åt livet nu som bara sviker mig ännu mera.

?

Idag så ska jag få veta hur det kommer att bli. Det finns ännu en chans att jag ska stanna i Ötå om Soc säger att jag inte får  fa någonstnas. Då kan jag säg att då blir jeg helt seriöst jätte arg. Man jag skulle inte fara förvånad. Det är inte ofta som jag får som jag vill. Jag vet att det är kanske lite själviskt att lämna ötå och lämna mamma och allt. Man jag vill faktiskt nu göra det som är bäst för mig, inte det som är bäst för alla andra. En sak har jag märkt. Jag vet inte längre vad jag vill ha. Nu när jag får det så behöver jag inte det längre. Jag vill som inte längre ha det men ändå vill jag det.Så då kan man säga att jag är riktigt konstig. Det har jag faktiskt fått höra från många och det kanske är sant. Jag är kanske riktigt konstig för att nästan ingen vet hurdan jag egentligen är.

Fredag:)

Nu är det igen fredag. Varmt och soligt. Kanske ska fara med tjejerna och bada om alla kan:) Nu så är jag mer på den bättre sidan. Känns lite roligare och leva. Jag vet att jag ibland skriver lite konstigt så att  man inte vet vem jag menar eller vad. Jag ska bli bättre på det:)

Lycka

Lycka finns inte i alla hem. Man kan få lycka dagen man födds. Eller så födds man olycklig och måste leta efter den. En lång resa. Man måste börja från botten. Dem som går igenom resan blir starkare och får människans inre vackerhet. Men dem som födds lyckliga, dem kommer också nå botten. Vissa faller så långt ner att dem inte kan komma upp. Men vissa klarar sig och går igenom resan och från människans inre vackerhet. Alla måste gå igenom resan eller nå botten. Alla.
Har jag rätt?

Skrev inte igår...

Jag hann inte skriva igår när jag var i Happis och Torneå och köpte lite nya nice klädder. Det kommer hela tiden närmare och närmare och det blir jobbigare och jobbigare. Finns mycket saker jag vill hinna göra. Så mycket. Men jag kommer inte hinna göra allt. Det finns en sak jag hatar väldigt mycket. En person sitter och säger skit om den personen och sen gör den andra likadant och så dras man emallan. 

Tillbaka:)

Jag kom hem igår från stugan. Så nu blir det blggning varje dag typ. I stugan så finns det 4 igelkottsungar. Dem är jätte söta. Jag hade faktiskt hoppas på kunna var lite längre i Oulu men vi kunde inte. På fredag så var vi till mommos barndomshem. Fast husset var inte kvar. Men det fanns andra saker att titta på. Det känns redan som att hela sommarlovet har gått. Fast att man har typ lite mindre än 3 veckor sommarlov. Men nu måste jag forsätta fixa lite viktigare saker. Tänka på vad jag ska säga så att ingen får sina känslor sårade. Mycket jobb....

Hos moster och Jari:)

Nu så här man hos moster och Jari med nät och nu så kan jag slänga in ett inläg men sen är det bloggpaus igen när vi far tillbaks till stugan. Jag vet inte riktigt vilken dag jag kommer hem. Kanske redan lördag. Jag hoppas att vi hinner göra lite roliga saker innan jag åker tillbaks till Oulu. Jag kommer nog att åka tillbaks efter min föddelsedag. Om ni är hemma nästa vecka så snälla smsa så att vi kan göra något:) Jag har alltid som roligast med er:)<3 Aså eve, rebbe och vilma menar jag om ni undrar. Det finns också andra personer som jag tycker är riktigt snälla men jag känner inte er så jättebra. Jag är ändå konstig om man tänker. Jag vill ha det här normala som många har. Men ändå vill jag ha så mycket mera. Är det fel att vilja ha allt? Är det fel att vilja ha mer än vad många har? Att inte nöja sig med mitten mellan botten och toppen. Egentligen så borde jag nöja mig med att komma till mitten men det gör jag inte. Jag vill ändå ha allt man kan få för att bli världens lyckligaste person.

Åker i morgon:)

Jag åker först i morgon så då gäller bloggpausen. När skolan börjar så kommer jag att flytta till Oulu. Jag kommer  att gå i Svenska privat skolan som ligger mit i stan. Skolan börjar där den 13 augusti. Det kommer bli så mycket annorlunda. Jag vet att det finns 3 tjejer i den klassen som jag kommer att börja i. Det blir jobbigt om dem är typ bästa vänner och då blir man ju helt utanför och så vill jag ha det aldrig mera. Men nu vill jag säga en sak till Eve, rebbe och vilma:
Ni är helt fantastiska personer, jag älskar er så mycket. Ni har gett världens bästa stöd och försökt göra allting bättre. Ni är världens bästa kompisar. Om jag skulle fara till en Öde ö och jag fick välja tre personer så är ni helt självklara. Jag har alltid kul mer er. Ni vet hur man kan få någon att skratta:) Eve är en riktigt snäll person som en ängel som står på ens sida i svåra och bra stunder. Vilma är också riktigt snäll och ger riktigt bra stöd och är typ världens smartaste. Rebbe, ja rebbe går aldrig att glömma. Det är omöjligt att ha tråkigt med rebbe. Hon skrattar alltid och är riktigt snäll. Man kan alltid lita på de här 3 personerna och dem är riktigt snygga också! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3:D:D:D

Blir bättre bloggning när skolan börjar:)

Nu när det är sommarlov så hinner jag inte riktigt blogga så bra. För att jag håller ju på att åka fram och tillbaka mellan ötå och Oulu. Fast jag kan blogga när jag är hos moster men inte i stugan. Allting kommer att bli så annorlunda. Och jag måste kunna anpassa mih till förändrig. Även om jag vill ha Förändrig men det blir ju ändå inte världens lättaste. Men nu tar jag en bloggpaus för jag kommer inte ha nät så då är det onödigt så hejdå alla!

Här ska det vara en rubrik

Nu är det rätt så varmt och idag så ska man äntligen fara och bada. Hoppas bara inte att det sen börjar typ regna eller något sånt. Jag är så less på att vara i Ötå. Finns inget och inget händer någonsin. Samma sak för varje dag som kommer. Hur kan man ens säga att det är enkelt att leva?! Man kanske är lycklig men att leva är inte lätt. Gud vad jag önskar att allt var anorlunda. Vill bara slappna av och se hur allt går men det går inte. Jag måste ljuga för henne som har sårat mig så mycket. Hon bryr sig inte ens nog om mig för att foxa sig själv. Egentligen borde jag inte bry mig för att det blir alltid för mycket. Och alla minnen kan inte bara gå bort. Dem har bestämmt sig för att stanna och går ingenstans.

sol:)

Nu så är det äntligen lite varmt och sol, fast det var ju också igår. Jag hann inte blogga igår för att jag var hos Cecilia hela dagen. Vi har gjort jätte många saker, fast en sak hatade jag. Mari satte på en läskig film med äckliga andar som går in i levandes kroppar. Usch, jag hatar det! Har typ vaknat 10 gånger och tittat efter andarna från filmen. Ser hela tiden deras ansikten framför mig. Nästa vecka så far jag nog igen till Oulu och då är jag nog borta rätt så länge. Men nu så finns det så många saker som tynger ner mig. Jag vill så gärna fixa det men det går inte. Jag har gjort det jag kan men det känns som att det inte är nog och jag vet inte hur det ska gå. Många personer säger: Det är inte deras fel, dem är bra männsikor. Men när jag själv vet att det inte är så. Dem har inte sett allt och vet inte allt som jag vet. Jag orkar inte sitta och säga att jag håller med när jag inte gör det. Men här är lite bilder från Varjaaka(vet inte hur man stavar) 

sol:)

Nu så är det äntligen lite varmt och solt, fast det var ju också igår. Jag hann inte blogga igår för att jag var hos Cecilia hela dagen. Vi har gjort jätte många saker, fast en sak hatade jag. Mari satte på en läskig film med äckliga andar som går in i levandes kroppar. Usch, jag hatar det! Har typ vaknat 10 gånger och tittat efter andarna från filmen. Ser hela tiden deras ansikten framför mig. Nästa vecka så far jag nog igen till Oulu och då är jag nog borta rätt så länge. Men nu så finns det så många saker som tynger ner mig. Jag vill så gärna fixa det men det går inte. Jag har gjort det jag kan men det känns som att det inte är nog och jag vet inte hur det ska gå. Många personer säger: Det är inte deras fel, dem är bra männsikor. Men när jag själv vet att det inte är så. Dem har inte sett allt och vet inte allt som jag vet. Jag orkar inte sitta och säga att jag håller med när jag inte gör det. Men här är lite bilder från Varjaaka(vet inte hur man stavar) 

Ny header<3

Har ny header, uppdatera om ni inte ser:) eve hjälpte mig, love you<3

here I am

Nu är jag tillbaks, väntar på att Eve ska komma så att hon kan hjälpa mig med headern. Men skriver mer i morgon:)

RSS 2.0