1sta advent

Kan knappt tro att det är redan december imon och att jag redan bott här i 4 månader. Och för några timmar sen kom jag hem från helgens kurs. Igår vakna jag typ 8 och fixa, blev sen hämtad redan halv nio på morgonen, var redan då död, vi var var framme något efter nio. Vi var på ett jätte fint ställe, som ett hotel. Vi chekade in och fick jätte fina rum. Sen fick vi frukost, föreläsning av riksdagsledamot och lite sånt roligt. Sen på kvällen umgicks vi och lite sånt annat roligt, Meningen var att gå och lägga sig tidigt men det brukar ju inte bli så direkt. Första gången var typ halv ett men jag kunde somna. Så vi tjejer satt och prata till typ halv 3. Och sen somnade jag typ halv 4 och upp igen 8. Sen var det mer föreläsningar och sånt. Men det var kul och jag har aldrig druckit så mycket kaffe förrut som i helgen. Men nu blir det riktigt skönt att sova en lång natt efter en skön dusch. 

Torsdag

Dagen har flytit på ganska bra. Jag sov förra natten typ 9 timmar så det kändes verkligen bra på morgon. Kom till skolan typ lite efter halv nio, köpte frukost och satt med kompisar och pratade lite. Sen hade vi lektioner, dem 2 första kändes lite huija. Sen på histiorian fick vi veta våra prov. Och jag fick C+. Känns lite si så där. Jag hatar att man inte kan få B på proven för jag vet att jag inte riktigt når upp till A. Och C känns lite dåligt, men ingen fick högre så borde kanske vara nöjd. Snart blir det lite lat middag, mackor och te. Sen blir det under helgen ssu kurs så det blir säkert as kul. 
 

min egen lilla julgran

 
 
 

Lång helg

Har nu 4 dagar ledigt, på måndag har alla ettor ledigt eftersom att vi började en dag tidigare än dem andra och tisdag är studiedag. Har i natt sovit jätte bra, somnade igår typ halv tolv och vaknade idag halv elva. Fixade sen frukost och så. Fick sen en koffein kick och fick för mig att börja tvätta, diska och städa så har fått mycket gjort. Och nu blir det bara tiita på serier och ta det lugnt. En sak som jag tycker är helt otrolig är att det är liksom slutet av november och jag har fortfarande vindjacka på mig. Det är så himla bra värder här!

Varför lyssnar du på Jesus när Gud står här?

 

There´s no cure for a broken spirit

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har varit nu hemma från skolan 1 vecka och 3 dagar. Men jag tror nog att jag ska till skolan på fredag. Jag tror att jag har blivit smittad av säsongens influensa eller något. För att ännu idag är jag inte helt friskt och jag började bli sjuk för 2 veckor sen. Och sen är det också att jag var så otroligt trött och helt utmattad så jag har stanat några extra dagar hemma så jag ska börja klara av skolan igen. Och om ni undrar varför jag har blivit så, så är det för att jag har fått kämpa så otroligt mycket det här året från jannuari och aldrig riktigt haft något lov och sen när saker går mot en så blir man riktigt trött.  För att för 2 veckor kände jag mig helt värdelös i allt och att jag inte kunde prestera i något och jag hade ingen anning om vad jag gjorde. Idag mår jag bättre. Och jag vet att jag har missat huuur mycket som helst i skolan och kommer ha ett berg med saker och göra me jag hoppas att lärarna kan vara lite schysta förhoppningsvis. Och om ni undrar varför jag inte har lika fina bilder med vad jag gjort under dagen och mina vänner m.m som er att lägga upp på min blogg så är det för att jag rör knappt min telefon under dagen så därför finns det inga bilder. 
 

har tråkigt här

Dream after dream I dream for what I mostly wish for over and over again. Sometimes it feels so real I put mind to it that the dream I have is real. But dreams is just dreams and nothing more. And by time all shall see that the only dream that can come to real is acceptance that your dream never shall be real. And by acceptance you find peace and that´s the greatest dream of all. 


drop after drop

Jag vet att jag har ignonera bloggen totalt ett tag nu men ska försöka bättre nu. Nu är jag sjuk och är i typ endless suffering, haha. Kanske inte riktigt men har mycket nu, förklyning, feber och jag har nog aldrig varit så här trött förrut så skolan får sättas på sidan nu ett tag och jag ska ta och vila upp mig så jag klarar av de vardagliga utmaningarna. Och på fredag blir det fest hos Sandra så det kommer bli kul och sen kommer hunger games filmen ut nästa vecka tror jag, så det blir säkert att gå med klasskompisar, tagga! Och imon så ska ssu på besök på kadetralskolan, det låter så kul. Jag ska se om jag tar mig upp för att gå på det. Hoppas i alla fall det, ha det bra alla!:)
 

Du skulle bli förvånad över hur mycket du faktiskt kan klara av

Igår var det lång dag. Jag vaknade halv fem igår på morgonen så var jag sen också hemma typ den tiden på förmindagen. Fick vänta i Stockholm ett tag. Så gick lite runt där men inte allt för långt, var lite rädd att jag skulle gå vilse, haha. Nu är lovet snart slut. Och skolan börjar, inte för att jag har något emot det men med skolan kommer så mycket jobb. Och jag är såååå himla trött. Att åka till ötå var inte direkt någon vilotripp. Att vara tillbaks där kändes som om att det senaste månaderna inte existera. Jag var fast igen. I den fördöma cirkeln som var så svår att komma ur. 
 

RSS 2.0