......

Vet inte vad för rubrik man ska:/ Är så himla less på allt. Var än jag är så är det jobbigt. Vill ni veta en sak? Jag vet inte vad lycka och glädje. För att jag har aldrig haft det. Det enda jag kan berätta om är olycka och sorg och besvikelse. Jag skulle bara ljuga om jag sa att jag har det bra. Känns som att jag bara slösar bort allas tid. För att det går inte att hjälpa mig. Det är hopplöst. Dagarna bara går och går. Jag vet inte vad jag ska eller vill göra. Jag vet bara att jag inte kan fortsätta så här. Jag blundar bara för sannigen. Jag orkar inte skriva någon happy sak för att jag kan inte. Jag ljuger ju då bara.

Följ mig:)

Följ mig på blogglovin och twitter:D You would make me a bit happier;)

Brännboll

Spelade nyss brännboll på spanskan, vi vann, hahahahha:D trodde det aldrig. Nå, livet går och det suger. orkar inte blogga nu. Kan bara säga att jag är typ beronde av Anne Frank

Trött!

Har vaknat typ 5 gånger under natten så är trött och iritterad nu. Helgen har varit så där. Snart så har men en tråkig lektion: Biologi, suger mycket! Längtar tills den här dagen är över och hela veckan.

men i alla fall

Längtar tills skolan slutar så jag kan bara fa hem. Slippa skolans problem. Fast att vara hemma är inte världens bästa. Jag vill kunna skriva varför mitt liv är så mörkt men jag får inte. Kommer nog inte att blogga under helgen. Ska bara sitta och läsa Anne Franks dagbok och springa lite. Igår så tittade jag på min favorit film: Inglourious basterds :D

Dålig natt-dålig dag

Är väldigt nere nu. Det gör ont hela tiden. Jag klarar inte av allt! Fatta det! Nu tar det slut! Det är färdigt nu, jag orkar inte mera! Sluta leka med mig!

Nya bilder men ny kamera:D

Igår så fick vi en ny kamera. Inte för att den är så jätte bra men ändå:)

Sista timen :thumbup:

Nu har man typ 20 minuter rast, ska chilla bara nu. Har nu typ drömt jätte jobbiga drömmar i en vecka. Dem gör mig rädd. Saknar dig eve<3:D Snart blir det sommar men jag vet inte hur min sommar kommer se ut. Hoppas att den blir tussen gånger bättre än den förra. Det var det värsta sommaren jag någonsin har gått ignom. Det är hela tiden så mycket att tänka på, känns lite som att jag ska explodera. Men ska försöka hålla ihop.
eves bild:)

Tappar läsare:s

Skulle bli glad om fick igen lite mer läsare:thumbup: Bloggar sen lite senare, har inte riktigt lust nu. Kan bara säga att jag är rädd för en sak jätte mycket och ledsen;(

Nu har man smileys på bloggen;)

Vilma hjälpte mig, Love you<3:D

Tillbaks till skolan

Igår så kom man hem från Oulu. Fick sitta tre och en halv timme i buss, vilket som suger. Är ännu lite sjuk:( Vet inte mycket vad jag ska blogga nu men här är en låt som har fasnat i mitt huvud

Regnit.......

Nu regnar det igen och nu så ska man bara chilla. Imorgon så åker jag hem. Slipper en dag skola i alla fall. Är så less på allt.

Sometimes it just can stop hurting

Även om jag är i Oulu så kan jag kan inte fly från mina problem. Vill bara att allt ska vara bra. Mitt hjärta brister av sorg varje dag. Det gör så ont.  Jag vill så gärna skriva till er varför. Men jag får inte. Jag har levt mitt liv olyckligt och några gör det till och med värre än det är. Mitt hjärta kan inte klara av allt.

Halva tiden har gått

Nu har typ lite mer än halva tiden gått som jag är i Oulu. Ni får visa mig i skolan hur man gör det i skolan, jag är så dålig på kodmallar och sånt. Hittils så har det varit soligt och fint väder. På morgonen så for vi till Stan. Jag köpte en fin sommartopp:) Hade inte råd med mera. Har ganska nyss ätit och nu väntar man lite och sen ska vi nog fa ut och cykla:) Sen på kvällen blir det nog bastu och Inglourious basterds:) Det är som att varann dag är bra och dålig för mig. Det beror inte på vad jag gör utan hur jag känner. Tiden går bara och snart är jag vuxen. Men frågan är: Har jag en framtid? Det har inte jag svar på.

Svar på kommentarer

Vilma: jepp, okej;)   Evelina:okej:) jag vet men det är så svårt.

..............................

Gjorde en sak för ett par månader sen. Enligt ganska många så skulle det varit en riktigt dum sak. Inte ens 10 personer vet om det. Det är en sak jag tänker på om och om igen. Är det värt att prova igen? Eller sviker jag alla andra? Det går inte en dag utan att jag tänker på det. Även om mitt liv kanske börjar gå i lite ljusare riktning. Men det har varit alldels för mycket jobb som har pinat mig.

kan nån?

Kan någon lära mig göra gula smielsar i inlägen? snälla? Jag blir glad:)

5 sanningar till

1. Jag har växt upp utan pappa sen jag var fem
2. Jag har blivit mobbad i rätt så många år
3.Om du hade frågat mig för ett år sen: Har du vännner? så skull jag säga nej
4. Jag gråter nästan varje kväll
5. Jag har stora problem inom min familj som äter upp mig levande


Snart Pizza:)

Nu så var man nyss i affären och köpte lite grejer. Moster och Jari håller på att laga pizza:) Igår så kom jag till Oulu ganska sent och sen chillade man bara resten av kvällen. Idag så har vi städat lite ute på terassen och sånt. Jag kommer hem på måndag med buss. Ska vara ledig en dag:) Hoppas att dem här dagarna kommer vara awsome!:) Och förrästen var inte rädd att berätta till mig svåra saker. Jag kommer inte att säga: Var glad för att....... För att jag inte vill vara dum. Jag förstår att om ni har haft ett bra liv innan och nu blir det sämre så blir det alldels hemskt för er. Men jag är här så glöm inte bort!:) Bara för att jag mår dåligt så betyder det inte att jag kan hjälpa andra:)

lite sur bild...:)

Tycks va en bra dag:)

Idag är det en annorlunda dag. Jag är lite, lite lyckligare. Dagen började bra. Fick veta att jag hade klarat bra biologi och matte prov. Sen fick man veta att man fick A på soprov. Hon hade räknat fel. Nu så är det bara några lektiner kvar. Efter skolan så åker jag till Oulu:) Äntligen får jag åka. Jag behöver det är efter helgens drama och allt annat. Det är skönt att gå från depp till bara lite bättre.
Lite random bild på David. Men jag saknar så som vi hade det.

konsertdag

Idag så är det vårkonsert och jag är inte alls nervös. Fast har två problem. Jag är förkyld och har ingen anning vad jag ska ha på mig. Det är kul att reta vilma att hon är fjortis:) Fast att hon kommer sen reta mig tillbaks men  spela roll.

jag vet

Som vanligt har jag inte haft nät hemmma så jag har inte kunnat blogga. Kan inte blogga mycket nu men min helg har sugit. Jag har varit jätte sjuk och sånt. På fredag kväll var det hemskt men kan inte säga varför. Var med vilma och eve och åt glass efter skolan. kul:) Hoppas att ni börjar läsa min blogg igen.

Hade förväntat mig bättre

Fick veta att jag fick C på So provet, jag förväntade mig bättre för att det känndes som att det gick riktigt bra. Men slår  vad att GWT  har enkomt varit drygg för att hon tyker inte om bara för att hon inte tycker om David. Om typ 20 min så ska man börja gå till Cecila. Har blivit under natten väldigt förkyld och har as ont i halsen.:(

Jag finns inte

Verkar som att ingen nu pratar med mig för en sak jag sa. Men jag sa ju bara sanningen. Är det fel på mig? För att det är så det värkar. Det gör bara så ont. Jag vill bara bort nu, inget blir bättre utan sämre. Snälla, ta mig någonstans långt bort. Det blir för tungt. Jag är inte så stark, jag klarar inte alt! Det måste man förstå.

matteprov

Har om typ en halv timme prov, vet inte hur det kommer gå. Var nyss på nån mässa. Nu är världen svart igen och allt är åt helvete. Varför kan inte livet vara enklare? Varför måste allt var så svårt? Varför måste allt göra ont? Jag försöker så gott jag kan, men jag tror inte att det räcker. Men ser fram emot att komma till mommo i alla fall:)
Har fasnat i den här låten:)

kanske lite bättre dag

Idag är man kanske inte lika depp som igår. Var idag till läkaren för att jag har haft jätte länge ont i magen. Men nu fick jag veta att det är inte nå farligt fast man måste ju först titta på blodproven. Men det känns som en lättnad. Nu har man spanska med fredrick som är chill och man får göra som man vill. Hoppas att ni har en bra dag!<3:)
Bild från när jag var liten:)

orkar inte mera

Är så himla depp och inget hjälper. Jag orkar inte mera! Vill bara vara lycklig och ha kul. Jag orkar inte vara stark, jag vill inte gråta längre. Allt är bara för jobbigt. Allt blir värre för varje dag som går. Vill bara ha ett slut. Jag är inte stark nog att klara det. Man ser hemskheter varje dag om och om. Visst finns det saker som gör mig glad. Men är dem starkare än dem dåliga? Jag tror inte det. Det gör bara så ont hela tiden.

Förrästen

Följ mig gärna på bloglovin om ni har det. Skulle bli glad:) 
kanske ni undrar över bilden, men har spanska nu så då kanske det passar:)

Allt e ba skit!

Har inte sovit något förra naten. Har haft jävligt ont i magen, tänkt på jobbiga saker och gråttit. Fantaskisk natt, eller hur? Jag okar inte längre. Har fått vara stark sen dagen jag föddes och jag har varit väldigt less på det väldigt länge

Liksom inte haft internet

Har inte haft internet så har inte kunnat bloggat sen fredag. Har också då tappat läsare vilket som suger. Men nu är jag tillbaka och kommer inte glömma. Hela hälgen har varit bara skit. Är på väldigt då dåligt humör så saker suger bara rumpa.

RSS 2.0