Bloggar för sista gången

Ska blogga nu en sista gång innan skolan börjar för sen hinner jag inte. På fredag for jag och skolhandla lite i happis och det var kul att Sandra också följde med. Och igår åkte Sandra tillbaks ner så jag saknar henne mycket. Det närmaste jag har kunna komma till en syster. Och det täpper till tomrum och man blir gladare. Ska nu i alla fall försöka se positivt på att börja i skolan och inte se allt som dåligt. Och jag ska stå upp för mig själv, jag förtjänar inte att ta emot dåligt. Jag är lika mycket värd som alla andra och det minsta jag kan begära är respekt. Det är reglerna för alla. Men här är i alla fall lite bilder på vad jag köpte. Lite suddiga bilder kanske.
 

Tillbaka

Har på måndag kommit hem från stugan efter att ha varit där i en vecka. Blev faktiskt ganska uttråkad i slutet men har i alla fall badat en gång i Varjakka, vilket som var första gången den här sommaren också. Men i alla fall så kändes onödigt att blogga för jag orkar bara en gång i veckan. Så man får se. -Inge smink
 

15! :)

Ett år äldre nu och det är inte länge kvar tills jag får flytta hem ifrån:) Gårdagen var kokhet så det var inte så kul att sitta ute. Men har i alla fall ätit tårta, fått lite pressenter och sånt. Sen på kvällen gick jag och Sandra ut och lekte papparazzi. Men i alla fall så kan jag inte säga att jag hade en dålig föddelsedag:)
 

RSS 2.0