En rolig dag med eve och vilma:D

Idag for jag,eve och vilma till happis med buss. Vi har dem enda som typ pratade. När vi kom fram gick vi först till Rajala och köpte lite kläder. Sen gick vi och åt på Subway. Eve och Vilma hade typ panik när dem skulle säga vad som skulle ha, när dem inte kan så bra finska. Men det gick bra:) Sen tittade vi i några affärer till och sen gick till toaletterna. P¨en toallet såg man en stor äklig bajskorv på toastolen. Asäckligt! Men det var roligt att se andras reaktioner när dem gick in det. Sen for vi till happis och jag köpte ett par nya jumpashorts:) Sen skulle vi fa till Öob. Det var typ bara en km från Intersport och det. Men vilma skulle vissa vägen och så börjar hon typ gå runt och runt. Oja! Vilma är liksom den smartaste personen jag känner, hahahaha
Vilma: Nästa gång vi far: Ta med en GPS!
Sen gick vi till typ Ica maxi och köpte dricka och väntade på bussen. Och sen så hade vi jätte kul i bussden:D
Lite bilder från dagen=)

Jag

10 saker jag tycker om:
1. Basket
2. Vampire diaries
3.göra intervaller
4.Att få respekt
5.Ha stöd från sina vänner
6.Ärlighet
7.Att läsa om och se filmer om andra värlskriget och kring den tiden
8. Programet Revange
9.cykla på roliga ställen
10. Vara med dem son betyder mest för mig

5 saker som är viktiga för mig i mitt liv:
1. Min familj
2. Nära vänner
3.Att ha någon att prata med
4.Att röra på sig
5.Att försöka så gott man kan att vara sig själv

3 saker jag ogillar skarpt:
1. Att göra något elakt, säga förlåt och sen vara elak igen om typ 2 veckor
2.Falska personer
3.Att vara otacksam och klaga på sitt liv fast det är bra

3 drömmar
1. Att fara till USA och bli en känd sångerska och skådespelare
2.Att ha en bra pappa
3.Att kunna vakna upp en dag och vara riktigt lycklig

1 sak jag gillar i mitt utseende: Mina ögon

2 saker jag gillar i min personlighet:
1. Att jag är ärlig
2. Att jag kan tänka på andra

Viktigt

I can not cry because my teras has come to it end. But sommetimes the tears can come.

You can´t ligh to your self. You haft to realse the truth. Even if it hurts.

It´s hard to smile when you just want to cry.

Put your self in others shoes before you judge them.

Onsdag, jätte kul

Nyss hade vi svenska och då läste vi ett grupprum och på slutet "sov" jag 2 min och så skriver Pia det på schoolsoft. Men nu ska hon ta bort det, så mega bra=) Igår var det tränning och det var typ kul. Onsdagar suger mycket, finns inget att göra. En sak kan jag ärligt säga: Jag orkar inte var ledsen mera!

Vilsen, tom........

Nu sitter man bara i skolan och längtar tills det är slut. Och jag kan säga att jag inte klarade det. Jag är så less på det sättet jag behandlas i skolan. Alla killar är som 5åringar och jag är som en vuxen kännslomässigt. Jag har skaffat en ny facebook som jag ska ha max 20 vänner på<3 Idag är det basket. Ibland kan det vara kul men ibland är det bara jobbigt att vara där. Ärligt talat vet jag inte vad jag ska känna.
Hejdå sötisar=D

Ny vecka, ny start?

Nu är det måndag igen och en hel vecka väntar på en. Jag ska nu gå minst två dagar utan att fälla en tår. Jag måste klara det. Jag måste säga att jag har aldrig kännt mig så här vilsen. Jag vet inte vad jag ska känna. Det känns tomt och konstigt. Och jag tänker inte ljuga om att jag är besviken på mig själv. Jag har tänkt mycket på det här och det är nog sant. Dem som är närmast dig sårar dig som mest. Kan vara nära vänner eller ens familj. Men för vissa saker är jag glad över.
1. Mina närmaste vänner, jag vet inte vad jag skulle göra utan er<3
2. Jag får riktigt bra stöd fårn ett par personer från laget=)
3. Att jag har en familj att vara hos<3
4. Att jag har Cecilia som jag kan gå till och prata med<3

Spellar det någon roll vad jag tycker?

Måste få bort det här från mig: Det känns som om jag en dörrmatta som alla kan gå på. Allt vad jag säger är ju ändå onödigt. Jag kan inte bestämma nåt själv eller ens göra ett val.Det gör inget om man får mig att må dåligt eller gråta, jag är ju bara en docka. Så känns det för mig. Måste säga att jag är så onöjd med mig själv. Ibland kan vissa personer såra mig fast att dem inte vet om det. Och när jag säger "fuck my life" menar jag det. It´s has a point when I say it.

Vampire diaries-en sak som aldrig har svikit mig


Vet inte riktigt......

Ja, idag hade vi match mot höken och vann. Ärligt talat bryr jag mig inte! Hatar på det sätet jag spelar, känns som om allt går bara ner och ner. Igår var vi i backen med skolan. Inte för att jag tycker så mycke om ruskola. Det är rätt så brant. Så att jag ramlade mycke och inte då så kul. Känner mig liksom vilse. Vet inte vad jag ska känna. Det enda jag vet är att jag har ingen lust att le. eller gråta. Kan säga att jag känner mig lite besviken...

En liten bildbom, old bilder från fb:D


Okej, inte så bra dag

Vaknade upp vid halv 8 och kom nästan försent. Kom till skolan, hade lite eng och sen började en tråkig föreläsning. Jag hade min mobil på bordet och pia tog den fast jag inte rörde den, dryggt! Allt känns konstigt, jag vet inte längre vem jag är. Alla sitter och klagar på sit liv, fast att dem har det så mycket bättre än många andra människor. Igår hörde jag en säga: Jag vill inte leva längre! fast den inte menar det. För varje lite hinder dem kommer till, blir det världens gnäll. Säg inte: Fuck my life utan att mena det. En sak stör mig. När man har varit dum så säger man förlåt och säger man att man aldrig ska gör det igen. Sen går det några veckor och samma sak händer igen. Man får höra ett förlåt och ett löfte som bara bryts igen och igen. Jag tror inte på ett förlåt, det betyder inget för mig längre. Jag hatar att höra "förlåt" för att dem menar aldrig det.
Hur har världen blivit så falskt?
Ser ni hur mörkt det är ute? Så mörk är världen!

En blid, glömt och sätta


Är inte på den bästa sidan

Jag kan erkänna att jag är nu rätt så nere, allting känns så menningslöst. Jag vet inte om jag har lust att gråta. Det är en sån stor pina att sitta hära. Särskilt utan sina vänner. Varje dag när man är här, måste man vara stark och le, skratta fast man inte har lust. Och jag tycker att det är alldels för mycket begärt. Man kan inte vara sig själv. Om man mår dåligt och visar det så far man inte dierekt snälla ord. Jag tycker att alla som har det jobbigt förtjänar att få stöd från personer omkring den. Det finns alldels för mycket smärta i den här världen. Och det blir inte bättre. Det finns så många människor som har det jobbigt och bara lite som har det bra. Och det värsta är att dem inte gör så mycke för att göra bättre. Det finns bara ett par människor som jag känner som försöker göra saker bättre.

Dags för en ny dag

Det är en ny dag  med nya händelser. Jag hatar morgoen och kvällen. För på kvällen är det så enkelt att gråta. På morgonen måste men gå upp till ett liv man inte vill till. Allt är så jobbigt i skolan, det känns som om man dör av att vara här. Det känns hela tiden som om jag blir sämre på allt=( En sak är säker: Jag vill aldrig att nån ska tycka synd om mig, det enda jag vill är man ska förstå att jag inte alltid orkar.

Ska försök att inte fälla en tår

Jag ska inte gråta längre och tänka på all skit. Men jag kommer nog inte att kunna hålla det. Jag har så svårt att glömma saker. Jag kommer ihåg allting som alla har gjort till mig. Nästan varje person som jag har känner bra har på nått sätt gjort mig illa. Men dem flesta av dem har mognat upp och har riktigt dåligt samvete. Skolan är en sån falsk plats. Det är svårt att vara här när så många personer är så fake. Man blir så besviken. Allt man gör är fel. Har man smink är man en fjortis om men inte har är man ful. Det går inte och jag tror att det finns många andra som tycker likadant, hoppas det i alla fall. Det finns alldeles för lite riktiga männsikor.

Jag vet....

Jag vet att jag glömde blogga igår och är sorry för det! Idag är det sång och basket. Två saker som jag älskar<3 Nu är det snart dags för teknik och sen matte prov. Igår så var jag hos skolläkaren, måste börja gå hos en sjukgymnaist=( Men bloggar sen nåt djupare=D

Svar på kommentarer

Till eve: Bra, att du oxå tycker så=) eve,rebbe och ?: <3

Men skulle ändå inte vara lycklig på det sättet.....

Jag skulle ändå inte vara lycklig om jag var rikast, sötast i hela världen och populär. För att när man har sånt eller är sånt förvandlas men till en fake människa med en svart själ. Jag skulle aldrig välja att bli populär om jag var då tvungen att bli en fake bitch. Never! Never! Det enda jag är nöjd med mig själv är min personlighet. Det innre är tussen gånger viktigare än utsidan! Glöm inte det!<3
Be your self!

svar på kommentar

Till mari: Tack<3=)

lite sanning om mig

Jag är inte lycklig och mår bra. Egentligen har jag aldrig varit nåt av dem. Visst finns det stunder som har varit bra och människor som har fått mig att må lite bättre. Men dem stunderna går för fort bort. Jag hatar att vara i skolan, finns typ inget värre. Jag skulle aldrig orka vara i skolan utan mina närmaste vänner. Om inte dem skulle finnas så skulle inte jag vara i skolan. Jag kan vara stark men det finns stunder där jag inte kan sluta gråta. I skolan känns det som om jag blir retad för att jag mår dåligt och när jag går till Cecila. Men så borde det inte vara, eller hur? Varje dag när jag går till skolan har jag ett påklistrat smile på mig. När jag skrattar på utsidan gråter jag på insidan. Det finns bara få stunder som jag verkligen menar det skrattet..........

I´m not going to need you if I fall

I´m stronger than you think I am, It´s my pain, my tears, my life and I can handle it.....

Spanska prov.......

Gjorde nyss provet, gick ganska svårt. Nu är det bara 2 tråkiga lektioner kvar och rätt så rolig musik. Sen är det lunch och idrott=) fast vi ska ha typ cirkeltränning hel klass, inte så jätte kul. Sen far man hem och väntar på att tränningen ska börja. Idag r det en ganska bra dag för att Vampire diaries börjar igen kl7, jag harlängtat asmycket! 

Lite bilder på mitt rum:)


Tappar läsare:(

Nu har jag börjat tappat läsare och det är synd:( Men nu sitter man i Sv och håller på med saga grejer och bilder till det. Men nu medans inte Pia märker slänger jag in ett inlägg=) Igår så chillade man bara och sprang intervaller:) På efter middan blir det mycke bilder. I promise<3 :)

svar på kommentar

Till rebbe: jag vet, du är ju det=)<3

tacksam till mina läsare:)

Jag tycker att det är kul med att ha mycke läsare och när ni läser min blogg blir jag tacksam=) Kom nyss från svenskan som sög! Jag sov och rebbe satt bakom mig och sparkade mig i röven och då sa Pia till rebbe: vad gör du? Jag garvade ihjäl mig. Aså fail Rebbe!hahahahahahahhahhahaahah=)
Igår så hade vi trännig och vi var 5st och vi kom försent. Matilda blev skitsur och pinade och med fystränning. Men det är ju ändå vårt fel. Snart matte och orkar inte räkna för att det suger rumpa!
En bild på den finaste Rebecca
du får säga om jag ska ta bort den=)

aså lyssna! det här är riktigt bra:)


Förlåt!

Jag vet att jag inte har mycke bilder men har bildbrist, jag lover att det kommer sen bli bilder=)
Love u <3

svar på kommentar

Till mari: Det är när man springer ett tag och sen går lite och sen springer man igen=)
Förlåt att jag inte har svarat på kommentarer fort, men jag ser inte dem på min översikt=(

Ville bara säga......

Att jag älskar mina vänner med hela mitt hjärta<3 Min familj betyder allt för mig<3 Jag är mer än tacksam till Cecila för allt hon har gjort för mig<3

Nu har jag också BLOGLOVIN!

Följ min blogg med Bloglovin här!

Då sitter man här igen.......

Idag var det igen dags för skolan vilkeeet som suger. Glömde säga att jag tycker att fel person vann Melodifestivalen. Fast loren är ju bra men mollys låt borde ha vunnit. Den är jätte bra och djup, den betyder verkligen nånting och är inte bara tomma ord. Nu är det dags för spanska men jella is not here så då är det tråkigt. Efter det här blir det bara väre och det är Biologi. hatar det asmycke! Lovet gick alldeles för fort men nu säger jag heippa till er=)

Leos cup=p

Jag har inte bloggat för jag har varit i Råneå på Leos cup. Vi kom trea om fick en medalj=) Jag  var mest nöjd när vi spelade mot boden men dem andra är jag inte så nöjd med. Det var skönt att fa hem för att jag var mega trött. Imorgon är det back to school=( orkar inte! är helt hundra på att jag inte är ensam om det. Men orkar inte blogga mera så God natt sötisar=D sov gott<3

brist på rubrik

Hann inte blogga igår för att jag var så trött och jag var i happis med cecila, hennes fmilj och mari. Fördst for vi till candy world och var på leklandet. Jag och mari passade barnen men mest max. Den var ändå kul=) Sen tog Cecila mig och mari till hm och vi fick en varsin tröja för att vi passade baren:). Sen fick vi också lite gocdis:p Och sen for vi till Max och åt. Noi spillde dricka på sig i ansiktet så det såg ganska kul=DD Sen började vi åka hemmåt. Det var en rolig dag=) Jag vet att jag börjar typ varje mening med "sen" så sorry. Idag har jag bara chillat och varit på tränning coh packat lite men måste nu gå och packa mera så hejdå:DDDDDDDDDD
gammal bild=)

Förlåt så häääääääääääääääääääääääääääär mycket!

Jag vet att jag inte har hunnit blogga så mycke och I´m sorry for that. Så nu ska berätta om min 2 senaste dagar=)
igår: Jag vaknade 20 i 6 vilket som var jätte svårt. Åt frukost, fixa mig och tog med alla saker. Sen gick jag och mamma på en buss till kalix för att vi skulle sen shoppa i lule. Bussresan til kalix gick fort sen byte vi buss till lule. När vi åkte med den bussen satt jag med fötterna uppe på andara sättet och då kom chauffören och sa att jag skulle ta ner dem. Mega pinsammt!hahahahhahahahahahahhahahahahhahaha...... Sen i lule så köpte jag asmycke, orkar inte säga(ni får se sen skolan=D) Sen åkte vi hem på kvällen och chillade.
Idag: Jag vaknade 9 och åt och fixa mig. för att jag skulle med Cecila,hennes familj och hennes familj till pullinki=) Det var lite nervöst för att jag och mari har inte dierket varit kompisar dem senaste åren. Men idag löste vi allt och allting är bra mellan oss=) Tycker nu att hon är en mega bra person=) och så ramlade jag mega många gånger.oja!
Det är fan mega kul att åka slalom=)      så heipa=)

Heipalleheipalle till alla:)

En måndag utan va tvungen att vara i skolan:) Idag har jag chilla mega mycke och varit i finland med mommo:) Imon sak jag och mamma till lule och handla men då måste jag stiga upp 6. Taggar! Men då missar jag träningen och det är viktigt att vara där för att det är leos cup i helg. Oja jag är så dålig har slösat upp nästan 150 kr åp en månad med sms, vilket är olaglgt i min familj...
Love u<3

Mega kul igår:)

Igår så skull jag, eve, vilma och jella till rebbe och ha typ tjejkväll. Först for jag till eve och sen gick vi tillsammans till rebbe:D Vi var först där ocg sen kom vilma och sisst Jella. Först satt vi och åt rebbes goda kaka och pratade. Rebbe är mega bra på att baka;) Hon borde bli en kock:D Sen skulle vi titta på film och filmen var Parnomal avtivite (stavning?) Rebbe skrek hela tiden och eve och vilma satt med en kudde framför ögonen och jag satt och kollade hela tiden. Jella kollade på alla för att se våra reaktioner=) den var ändå ganska läskig, hade lite svårt att sova;)

spanska med jella:)

Verkligen mega kul med spanska. Just love it(not). Idag har vi tränning med Emilia:) Måste börja sälja kakor till Leos cup. Jag är ganska konstig för att jag tycker inte om Justin bäver men ändå lyssnar jag på Mistle toe. Längtar så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycke till imorgon:) Sätter nu in lite bilder nu och säger Heipppa till er=)

rast......

Nyss satt vi och titta på Troya, den är jobbig att se på när det bara handlar om krig och döda. Taggar till Lördag för att då ska vi va hos rebbe och titta på film, typ Parnomal activite och den är skit läskig. Har inte så mycket att blogga som så Hejdå
Redo för att fa ut och göra intervaller=p

Mitt nya smile:)


RSS 2.0