Bloggar lite nu:)

Idag så var det Davids födeslsedag och då åt man lite tårta och sånt inte för att jag tycker att det var. Hade rolig idrott:) Hade långt jobbigt utvecklingssamtal:( Har ingen anning vad man ska göra under helgen. Om nån vill hitta på nå kul så kommentera eller smsa gärna:)

lång rast:)

Kom just från maten, väldigt äcklig mat. Man svälter ju liksom. För att när jag har ätit lite äcklig mat så mår jag illa och kan inte äta något annat. Längtar lite tills i kväll när det är revenge. Blev faktist besviken på när jag inte fick fa till Oulu. Imorgon är det david födesle dag  och jag kan inte bry min midre. Och jag kunde inte hate mer mitt liv. Peresoner i min familj är sura på varandra och bråkar. Och det känns som om  jag hamnar i mitten, jag orkar inte med det. Det är därför jag inte heller få fara. Det skulle vara så skönt att vara nånstans långt borta utan sin familj och glömma och börja om. Få egen familj och få helheten i hjärtat som jag aldrig har haft. Jag kan säg att jag är otroligt avendsjuk på alla andra liv. Jag vet inte om jag någonsin kommer komma över det. Det är för mycket.Jag kan inte rita men jag kan rita dem saker som betyder nåt<3

Säg inget..

Jag vet att jag glömde blogga igår. Men har inte så lång tid på mig att nu blogga. Men allting suger nu. Får inte åka till Oulu så är jävligt sur nu. Bloggar senare och slänger i en blid:)

Har nu tid att blogga:)

Nu har man ganska lång rast:) Sen är rästen av dagen rätt så tråkig. Jag kan inte sluta längta till fredag när man får fara till Oulu. Har inte frågat mamma ännu men ska göra det. Då när jag tänker fara till Oulu så fyller David år. Men det skiter jag i totalt i. Man kan säga att han inte har riktigt har behandlat mig så bra det senaste halv året. Jag kan säga faktist att då och då mitt liv ser det lite ljust ut. Som då när jag får far till Oullu. Ha kul med tjejerna. Om man lever et liv som mitt så behöver man ha viktiga personer i sitt liv. Annars går det inte. Som när jag gick på mellanstadiet så var allt så fake. Kändes som att jag inte hade nå riktiga vänner. Hatade den tiden, alla var emot mig. Inte för att tiden hittils har varit så bra på högstadiet. Men det kunde ha varit värre. Nu har jag i alla fall riktiga vänner.<3

Måndag.

Idag är det rätt så vanlig dag. Ska sen till bott campen i Jouksengi:) Jag längtar asmycket till fredag för att då far jag till Oulu. Men en dålig sak:Utvecklingssamtal. Det suger. Men snart börjar en timme So, hatar det. Nå kan säga att jag inte mår så bra. En svar på kommentar som jag glömt: Anonym: Kanske:) Tack så mycket:)

Börja blogga nu:) Svar på kommentar:)

Till maja: Tack:) till anonym: tjej
Bloggar senare, hinner inte nu, Förlåt!

Blogg paus.

Nu tar man lite paus. Måset tänka över en sak riktigt noga.

Känner mig väldigt konstig

Är som ledsen och depp. Känner mig dissad fast jag inte har blivit det nu. Är så less på att vara ledsen. Har varit det i över 13 år. Räcker det inte? Jag tänker om och om, kanske jag borde göra samma sak igen. Skulle det gå nu? eller skulle det bli värre? Allting känns så fel. Jag kan inte för alltid vara stark. Jag orkar i alla fall inte det

Love you gurls<3


svar på kommentar<3

Cecilia: tack! detsamma:)<3 Vilma:Tack<3

Ny header<3

m
vilma hjälpte mig:) love you<3 Hoppas ni gillar den:)

Söndag.....

Kan säga att är inte arg längre utan mer ledsen. Förlåt för  att jag skriver så ledsena saker men det är så mitt liv ser ut och jag kan ärligt säga att jag vet inte om jag kan klara av det. Men nu ska jag berätta om en roligare sak. Igår var jag hos Vilma när hon hade tjejkväll. Vi åt taccos och dansade och sjöng. Hade en riktigt rolig kväll. Exakt vad jag behövde:)<3 Tack:)<3<3<3

Seg på att blogga......

Kan inte säga att jag är så glad nu. Är faktist otroligt arg och ledsen. Är så arg att jag håller på att nypa mig själv över allt. Det är så jobbigt att hålla inne allt. Har inte sett mina kompisar heller på hela lovet så skulle behöva kanske lite stöd nu:)

Onsdag:D

Måste säga att jag har nog nött för mycket data under dem senaste dagarna:) Kanske inte så jätte bra, men, men:) Och så sitter man och nöter också nosa, nosa:) Men idag vaknade man vid halv 11 finsk. Åt frukost och duschade. Sen for jag, david och mommo till affären. Väldigt kul att gå i slask. Jag har inset en sak att för varje år som går kan man förstå saker bättre och känner mer smärta. Och alla dåliga minnen och tankar kommer att tortera mig tills dagen jag tar mitt sissta andetag.

Svar på kommentar:)

Till Evelina: Tack:)<3

Snart mat och sen Iron sky:)

Snart ska man äta och sen blir det filmen Iron sky. längtar:) Var nyss och tittade i stan. Vi var först på h&m och sen for vi och tittade på svenska privat skolan den är faktist bättre än jag förväntat mig:) Husen är värsta gammeldags och coola:) Och jag vill bara säga att jag känner mig faktist lite lyckligare nu:)<3

Hittade lite bilder från när jag var liten:)

Jag kan inte le om jag har ingen lust

Jag kan inte glömma om det har stannat. Jag kan inte förlåta om det gör för ont. Jag kan inte jobba om jag inte är glad nog för att göra det. Jag kan inte skratta om jag vill gråta. Jag kan inte vara rolig när jag är för ledsen. Så be mig aldrig göra dem här sakerna om ni ser på mig att jag inte kan.

Då var man frame:)

Kom för typ en halv timme till Oulu. Ser faktist nu framme mot dagarna som kommer. Imorgon ska man fa till stan och gå på bio: Iron sky:) Den ser asbra ut:p Och jag måste säga att det finns tre personer som jag aldrig kommer förlåta och det är:
1.Min pappa
2.Min farmor
3. Den här personen får vara anonym, för att den går i skolan och då kan det bli lite jobbigt
Men ska nu försöka vara på min absoluta bästa sida och vara positiv och försöka ha kul:) Jag hoppas alla ni som läser min blogg tycker om den:D Förlåt men kan inte ha någon bild, för att är på en annan data som inte har nån bild:(

Au rivúr! (kan inte stava så bra,hehe:D)

Svar på kommentar:)

Till Cecilia: Tack:) och jag hoppas det:) <3<3

Påskdagen:)

Påsken har varit lite sådär, vet inte varför men taggar tills imorgon för då far jag till Oulu:) Ska titta på bio och kanske gå in på typ H&M:) Men hatar att åka dit, tre timmar i bil:( Jag älskar Oulu och jag har alltid gjort det. Det känns som man kan glömma bort sina problem och bara var glad och göra roliga saker. Men jag måste säga attdetsårar mig när såmånga i min klasssäger så mycket dåliga saker om Oulu:(    Love this City<3

svar på kommentar

Evelina om långfredag: Tack:)<3

Långfredag

Nu är det påsklov och det känns väldigt skönt. Inte för att jag vet vad jag ska göra alla dem hära dagarna. Från och med nu ska jag aldrig ljuga med hur jag mår. Det blir inte bättre. Fast att jag kan erkänna att man låsas må bra, kan man faktist börja tro det. Jag måste säga att jag är otroligt less på när någon har typ bråkat med sina vänner och så blir det världens undergång för dem. Fast att det har hänt mig tussen gånger. Jag vet att jag borde respektera dem, men det stör mig så himla mycket!Är det fel? ja,ja men Glad påsk på er:)

3 timmar till lov=)

Nu är det skärtorsdag och man känner sig taggad=) Idag känns det faktist lite bättre. Ska försöka att vara på min bästa sida under lovet=) En sak måste säga som stör mig otroligt mycket. 2010 var ett så rätt bra år. Men sen dierkt blev 2011 bland det värsta jag någonsin gått igenom. Det känns ännu konstigt att gå på högstadiet. Fats att man har gått här aslänge.
En riktigt gammal bild i repris=)
Glad påsk! Hasta luego!

gjrkefnoajfdnvkcdfnmfveiorkwgjifvireghioreohdgjier

Förlåt för rubriken, men vet inte vad man ska ha som rubrik. Snart är skoladagen slut. Hatar egentligen onsdagar när Cecilia inte är här. Har inte dierekt lust att blogga nu så gör det sen;)
Auf whidersen(stavning)

F*** Y** jävla skitunge

Om du är så jävla omogen att du måste skriva Kbry så är du fan en 5 åring. Väx upp för fan! Det är inte dagis längre!

Svar på kommentar

Anonym om Vilsen, tom
Tack=) men vad menar du?

Vad är meningen med livet?

Ja, vad är meningen med livet egentligen? En fråga som jag har ställt till mig själv väldigt många gånger. Är det meningen att man ska vara glad och lycklig, Göra någon annan glad? Eller är det att gå igenom svåra saker och bli stark? Alla har väl olika svar. Men nu måste jag skriva en viktig sak. Många av mina vänner säger att jag måste glömma och gå vidare men det är inte så enkelt för mig. Dem  vill att jag ska glömma när dem var dummma till mig för att det är det vad dem har gjort. Och jag förstår att ni tycker att det är jobbigt när jag tänker på allt gammalt. Visst finns det bra stunder, och tro inte att jag har glömmt bort dem. Dem stunderna kommer alltid att ligga nära mitt hjärta. Men jag kommer ihåg dem dåliga för att det har varit mera dåliga stunder än bra. Och jag ska försöka allt vad jag kan för att gå vidare. Men ni måste ah tålamod. För att det kan ta ett tag.

jaha, då var basketen slut

Igår så hade vi vår sista match mot boden. vi förlorade med ganska mycket. Och vi fick faul för ingenting. Jag är då inte nöjd med hur jag spelade. Efter matchen duschade vi och for till en kina resturang. Sen for vi och bowla och jag vann över Villma, Frida och Mathilda. Och det var första gången i mitt liv som jag bowlade liksom Pro:D Den är helgen har varit ganska rolig. Och det är bra att göra sånt, för att då kan man bara för en liten sund glömma bort allt=)

RSS 2.0