Slutar blogga

Siffrorna har gått upp och ner. Men nu ska jag sluta blogga, jag tar inte bort det i fall att jag börjar igen eller om ni vill titta på det gamla. Take care!<3 Heippa på er!

tisdag

imorgon ska jag avgöra vad jag ska göra med bloggen. nu lutar det åt att ta bort men vi får se. det här har varit en ganska jobbig dag, nästan allt har gått emot och jag vill göra något åt det men ändå vågar jag inte. det stör mig att jag ändå är feg. jag borde inte vara det.  en väldigt gammal bild
 

bildbrist

har inte direkt nu nå bilder i alla fall tills imorgon. var inte direkt så skönt att vakna idag och veta att det är en hel vecka skola. tonåren borde var roliga blandat med drama men det vad vi egentligen gör är att bara förbereda oss för att vara vuxna. vi får ibland ha ett par stunder men annars är bara livet studering och det gör en verklig trött

Rolig kväll

Hade igår en jätte rolig tjejkväll igår hos Vilma. Alla var nog väldigt övertrötta. Har lagt en bild ut på Instagram så orkar inte nu sätta någon.  Har just nu den där känslan där vars man inte vet hur det är. Jag vill ju vara lycklig och glad men ändå på nåt sätt inte släppa den långa smärtan för att den har gjort mig den jag är som förstår så mycket mer och kan. Den jag var för två år sen var någon helt annan som var ett barn. Jag skulle faktiskt kunna säga att mentalt är jag vuxen och man ser allt på ett helt annat sätt.Och smärtan gör mitt liv på något sätt intressant och det är min största insperation till nästan allt jag gör. 

fredag:-)

Veckan gick så mycket fortare än vad jag trodde. Idag är det bättre än en bra dag. Idag blir det tjejkväll så tagga:-) har 4 lektioner kvar nu så längtar. Har mycket att göra nu så jag bloggar imon. Heipaaaaaaaaa

Kul:)

 
ganska liten text men man ser:)

Håller på prov i en vecka

Ska nu prova i en vecka på hur mycket läsare bloggen får om det är detsamma så slutar jag. Men om det är som förr så fortsätter jag. Inget känns så där kul längre i livet. Men ska bara fortsätta, jag önksar bara att jag fick en dag där vars jag inte behöver tänka, oroa mig eller höra elller se något som får en nere. En dag där vars personer inte säger något negativt, för att det skulle hjälpa mig att bli mer positiv.
 
Heart attack- Demi Lovato

Mitt citat

I am so much stronger on my own, I don't need anyone like you because all you do is keep on hurting me time after time

Watch me now, still fun to comment and hurt?
You can't forever live whit that gilt

When all is over I have won or I already have ------so suck it!

Social liv på nätet går ner, sluta helt och hållet?

Börjar nu tänka på av sluta med blogga, instgram, twitter och kanske facebook. Har så mycket att srkiva och säga men om bara ett par människor bryr sig att lyssna på vad man har att säga. Så ska nu tänka på vad man ska göra för att det börjar kännas onödigt.

respect<3


Min syn på dagens

Jag vet inte om ni har följt det där med Nord Korea man jag har gjort det. Nu kan vem som helst se att dem förberder ett krig. Om det är mot Syd Korea så är det inte så illa men om det är emot världens stormakt U.S.A kommer det att påverka nästan hela världen. Jag vet inte om ni vet vad deprassionen är men det var när världens börs kollapsade på 30-talet, det blev riktigt illa, människor svalt. 2008 i U.S.A så var det nästan lika illa som på 30-talet. Så U.S.A har verkligen inte råd med ett kärnvapens krig emot Nord Korea. Jag vet inte om det kan gå så långt att börsen på Wall street kollapsar igen men det kan och då bli en deprassion igen. Svergie skulle kanske inte drabbas så svårt som andra länder men man vet aldrig så det vore ganska smart att börja spara pengar. Ni kanske tycker att det är dumt att jag tänker på sånt här men det är alltid bättre att tänka på andras smärta än på ens egen.

Att känna att man är aldrig bra nog

Än hur man är eller ser ut så är allt fel och än hur man försöker så är det aldrig bra nog. Hur snäll man än försöker vara är så duger det ändå inte. Hur glad man än försöker vara så ses man som den man brukade vara. Man kommer allltid söka fel på en och vänta att den klantar sig och det blir det samma så det aldrig kan vara dens fel.
 
Det jag vill skriva för två månader sen men inte vågade( betyder inte att det är så nu, gör bara ont att ha inne de)

fredag

verkligen kul att vakna med världens värk i magen men det är bara att fortsätta tills dagen är slut. Det är bara helgen kvar och man är nästan tröttare än vad man var när lovet började. Det är bara att fortsätta le fast att alla andra gråter.

Kul att veta att man både suger och är bra

Kollade nyss på mina omdömmen, I  So ämnen och språkämnerna hade jag jättre bra som jag är jättenöjd med. Sen matte, idrott och musik var ganska bra. Sen resten var inte det bästa men inte för att jag har jobbat så bra i dem heller. Ska snart fara och prova mina skidor. Bara 3 och en halvdag kvar av lovet och det kändes som om det nyss började. Så det känns inte så kul men nu börjar man gå mot sommarlovet

Kan aldrig bestämma sig för en sak

Det finns många stunder som jag skulle göra allt för att komma härifrån men sen när jag väl är borta så börjar jag sakna det så det så det enda jag kan göra är att stanna och förbereda mig på att fara om nåt år. Nian är så pass viktigt att jag måste vara på ett ställe hela tiden så man inte störs. Till sommaren har jag bott här i ötå 10 år och det har verkligen fastnat i mig. Det har verkligen från första början kännts som hemma. Jag har väntat snart 15 år att komma ut i världen, jag kan vänta lite mer.
 
Min älskade Ina<3<3<3

snabbbloggning

Idag blir det för det mesta vila och göra allt som jag vill, bloggar mer imon

Kommer hem

Idag ska jag fara hem, känns som att det var igår jag kom. Ska fara om ungefär 3 timmar typ. Sen får jag vänta till nio i Torneå, sen åker jag med bussen hem och är nån gång innan halv elva framme, så lång dag. Ska nu packa resten och bara vänta på att vi ska fara. Solen skinner och det har varit bra dagar men det blir ändå skönt att komma hem.
Vattentornet i Oulu

RSS 2.0