1 vecka sommarjobb kvar

Har bara nu en vecka jobb kvar. Dem tre sista dagarna måste jag jobba i augusti.Men efter den här veckan blir det säkert att åka till stugan eller något sånt. Men nu ska jag fortsätta med att titta på serier och lära mig mer tyska. 

Midsommar

nu är det midsommar och jag har ingen annig vad jag ska göra. Men jag hoppas att ni får en bra midsommar. Jag kan står inte ut mycket längre. Det som jag har kvar håller hela tiden på att glida ifrån mina händer och jag försöker ta upp det om och om igen fast att jag vet att det är så patetiskt hopplöst. Men det är så jag också är, helt patetiskt hopplöst. 
 
 

sommarjobb

hinner knappt blogga nu när man jobbar. men imorgon är det midsommar och det blir skönt med 3 dagar lov. Jag kan inte beskriva hur trött jag är.

Tired of being so sad, tired of getting so mad

Jag blir mer less och less. Allt är så ensamt och allt måste göras på egen hand. Ingen finns där, bara en väg. Än hur mycket man jobbar för det blir det inget. Ingen anstränger sig och jag kan inte vara mer besviken eller less. Livet har aldrig kännts så här menningslöst. 
 

Drömmarna jag bär

Jag vill bli någon. Någon stor. Någon man kommer ihåg.  Någon som lever efter sin död till framtida generationer. Jag har något att säga och hoppas att världen är där för att lyssna. Jag vill bli en förebild för dem yngre och främst en förebild för alla som delar min smärta. Förlorat någon i sin familj eller hela sin eller blivit mobbad eller helt enkelt känna sig oälskad, betydelselös eller att ha ett liv utan kärlek. För alla er tänder jag ett ljus med hopp. Om jag någonsin i min framtid får mycket pengar så skulle jag starta en organisation vid namn Pappa till alla. Det finns säkert hundratusentals barn utan pappor och män som vill vara pappa. Det skulle vara helt fantastiskt att ge en pappa till något fint barn. Främst flickor för att jag tor ändå att våran saknad är störst. Jag vet att jag nog aldrig kommer få det men jag vill ändå ha hoppet uppe men att ge det till någon annan skulle nästan komprimera smärtan helt. 


skolavslutning:)

För typ en timme sen kom jag hem från kyrkan och det känns riktigt skönt med sommarlov. Ska nu äta pizza och njuta av ledighet framtills imorgon. jag får blogga mer när dte blir helg

Bränboll

Har nu spela brännbollstunering. Vi kom trea, men det duger. Tog 4 lyror, så lte stolt kanske, haha:) Imorgon är det skolavslutning så taggar. Sen på torsdag ska jag direkt börja jobba för att jag måste jobba in dagar. Så det blir typ 20 timmar sommarlov. jag har helt glömt och säga en sak. Inom mig är jag gansk klart inte 14, det känns som om jag vore 30-40år gammal. Allt i mitt liv är tråkigt, det finns inget som en tonåring skulle göra. Men samtidigt är det bra att vara mogen och veta mer. Och jag tycker om det också. Sen blir allt så himla förutsägbart. Jag kan läsa en bok till hälften och redan veta vad som händer i slutet. Jag kan titta på filmer och tv serier och veta väldigt fort allt som ska hända. Men för att vara så måste jag var olycklig och må dåligt och det är ett pris jag inte tänker betala längre. Lyckan är viktigare än att vara vuxen. Så jag har börjat försöka göra barnsaker och bete mig mer omoget. Förutom när jag srkiver på bloggen elelr i dagboken.

Konfirmerad!

Gudstjänsten igår kändes rätt så fin men visa delar var lite tråkiga. Dagen blev inte lika komplicerad som jag trodde men det gick inte helt felfritt. Men till alla er som börjar i åttan, ta konffan. Det är värt det. Mycket kan vara tråkigt men läger och lekar har i alla fall varit kul. och alltid efter får man ett lugn och mår bättre. Helt ärligt talat så ger den kristna tron en tröst som känns bra. Här är lite bilder ifrån gårdagen. Det blir mer bilder när jag får dem.

Bloggar imorgon!


God kväll!

Ska nu sitta lite framför tvn och ta det lugnt. Sen är det dags och fixa klänning och tång så att håret blir något bra. Och sen försöka sova lite, det har inte gått så bra dem senaste nätterna. Men innan det måste jag stå framför spegeln och le och faktiskt få det att se riktigt. Känns bara så svårt att le när det är det sista man vill göra men jag ska vara positiva och försöka få resten att vara det.

Konfirmation

Den här morgonen hade vi träning för konffan i morgon och jag ska läsa en hel bön. Känner mig ändå inte nervös, känns som att det ska gå bra. Jag sätter säkert upp bilder typ på måndag. Men för att vara ärlig så hatar jag sånt här. Jag hatar att helgdagar, föddelsedagar och allt man måste fira. Jag kan inte vara glad för att allt känns så fel för att jag klamrar mig alltid fast vid det gammla. Så jag vill bara få allt det här överstökat.

Musiktips:)

Här kommer lite musik av Demi Lovato som jag tycker om. Ärligt talat så måste hon vara den bästa artisten i världen, sorry för inge länk men har jag har har glömt lösenord till Youtube.
Made in USA
Nightingale
Shodun't come back
Two pices
Warrior 
In case
Äldre låtar:
Skyscraper
Give you heart a brake
Fix a heart .....:)

Musiktips:)

Här kommer lite musik av Demi Lovato som jag tycker om. Ärligt talat så måste hon vara den bästa artisten i världen, sorry för inge länk men har jag har har glömt lösenord till Youtube.
Made in USA
Nightingale
Shodun't come back
Two pices
Warrior 
In case
Äldre låtar:
Skyscraper
Give you heart a brake
Fix a heart .....:)

catching up

Tänkte kanske att jag också borde skriva vad som har hänt under tiden som jag inte har bloggat. Först har jag varit jätte sjuk och sen bara två veckor senare kom allergi. Så det har verkligen tröttat ut mig.  Sen mentalt har jag också varit helt sliten. Jag skulle faktiskt säga utbränd, men jag kan inte direkt diognosera mig själv. Jag kan säga två saker som inte går ihop. Göra sitt liv bättre eller att leva med ett liv som jag och samtidigt prestera i skolan. I slutändan blir man bara extremt trött.  Jag har ärligt talat börjat bli patetisk för att jag är så desperat och saknar det så mycket och än idag sitt jag och hoppas på att det ska vara sant. Så nu känner jag mig bara dum men jag mår bra av att hoppas. Att hoppas att jag har en pappa, fast att min är död men ändå att han inte var min. Jag vet hur dumt det låter. Under den här veckan har vi fått veta lite betyg. Jag har hittils fått 4 B så jag är rätt så nöjd. Sen kommer konfirmationen på söndag men jag är inte så nervös att läsa. Nästa vecka på onsdag är det skolavslutning och jag längtar verkligen till sommarlovet. Men det blir bara 4 dagar lov och sen börjar sommarjobbet på fritids. Det här är typ det som har hänt och ska hända i mitt liv.

Tillbaks för fortsättning

Nu återupptar jag min blogning. Dem som läser den läser den men då när jag slutade i april var jag också väldigt trött och för upptagen att blogga. I det här inläget ska jag skriva om mig själv och bloggen. Det här är inge blogg där vars jag kommer skriva bara om min vardag och saker jag gör, det blir kanske lite av det men för det mesta blir det känslor och sådant för att jag tycker mer om att skriva sådant+ olika citat jag har skrivit eller hittat. Jag kommer aldrig påpeka någon eller skriva något elakt. Och det kanske blir bättre också av att ni inte vet. På den här bloggen kommer jag vara uppriktig och var helt mig själv för att i verkligen och för andra människor är det svårt att visa den jag verkligen är men det är så mycket enklare att beskriva det med ord. För att jag är ändå rädd på något sätt att någon ska trycka ner de riktiga jag, det är ännu en väldigt öm punkt vilket som gör mig känsligare för det. Så den som läser min blogg känner mig men inte om du bara har sett mig ute eller något. Så jag vill bara helt enkelt säga att välkomna tillbaks till min blogg!

 


Ny header och bloggstart

Ska börja blogga på fredag eller på lördag. Men jag ska i alla fall länka på facebook eller på den nya gruppen:)

RSS 2.0