Min tredje dag

Idag vaknade jag halv9 och började fixa mig för att vi skulle åka hem. Vi åkte först till happis och handlade lite mera Det är tredje dagen vi handlar, jag har köpt jätte mycke kläder och sen ett par nya skor som jag borde ha köpt för länge sen. bion=)en utav alla kläder som jag har köpt =)

Min andra dag<3

Idag vakna jag typ 11 och åt frukost sen började vi fixa oss. 10 i 12 började vi gå till busgrejen so, gick in till stan. Vi shoppade lite mera, jag har köpt för rätt så mycke pengar.Sen gick vi och åt på en resturang som hette moviedinner. Sen gick vi och titta på bio. Filmen var jhonny english reborn. den var bra. =) Sen har vi varit hos släktingar och det är inte prrecis så jätte roligt att sitta och höra på en massa prat. Imorgon åker vi hem men det är lite dåligt för att jag älskar oulu<3 Imorgon stoppar jag nån bild=DDD

Min dag <3

Idag vaknade jag kl6 för att håla på att fixa grejer till att fara till Oulu. Det blev lite stresigt  men det gick bra. Kl7.55 skulle en buss gå från ötå till happis och den skulle vi med den, aså jag och david. Resan kändes fort fast den blev försenad. Halv elva skulle först busen till Oulu så att vi fick vänta, medas for vi till konsum och köpte dricka och bananer. Klockan blev halv och vi gick på busen. Busen var från typ 60-70 talet så att den var helt knäpp. Sätterna var hårda, gjorda av trä och med fula övertygg. Bussen var jätte kall och vi kom typ 45 min sent, så ojjaaaaa. När vi kom fram stod moster och vänta på oss. Sen for vi och åt på panuu, vi fick vänta värsta länge på pizzorna men dem var mega goda. medans vi väntade pratade vi om mycket. Sen for vi och handla skor och klädder. Sen skulle vi hämta jari occh han är sööööööööölig som in i helvete,hahhhahhah överdriver kanske lite=) Sen kom vi till moster och åt ganska sent och sen har vi bara chillat =DDDDDDDDDDDD

Julen är slut.....

Nu är julen slut och jag sitter i oulu. Jag har fått världens bästa julklapper, wii och spel till det (jipppi =D) här lite bider: =)

JULLOV<3

Idag fick vi jul lov<3 det känns mega skönt. Igår var det en hel knäpp dag efter lunch. Vi skulle gå på promenad och då började killarna dryga och puta mig och rebbe i snön. Fille och Emil är så jävla drygga!!! Sen där inne forsatte jag och emil och bråka. Han var så drygg att han kasta vatten på mig och dunka mitt huvud i skåpt så att jag fick jätte ont i huvet och for hem. Alla sa typ att vi var kära i varandra och jag blev skit sur. Sen så gick nån på fb och facerapa emil med "jag vill ha jessica hällström" ååååååååååååååååååååå, jag fick typ damp!!! Efter skolan for jag hem och väntade på att eve skulle komma med julklappen  men hon kom inte. Var var du eve??? så jag fick tråkigt och började bus ringa till lite personer och david var med.

snart äta =D

Vi var nyss på folkethus och tittade på en konseert och så fick vi medaljerna från Km. Jag fick en guld från att kasta kula =))) Snart ska vi gå och äta julbufé, det är gott. Imorgon slutar skolan =)))))))

Känner mig ful=´(

Jag känner mig som fan världens fulaste och fetaste. Alla på facebook har värsta söta bilder och sen kommer jag med:

Snart musik

har nu typ 25 min rast sen musik. Vi tittade nyss på en julsaga. Den var lite knäpp. Här här lite julbilder=)))))

Jag är med i veckans blogg!

Jag är med i Jennifers tävling om veckans blogg :)
Klicka på namnet för att också komma dit!

Kul på fysiken =)

Vi har byggt pappers broar och idag testa vi att lasta med böcker för att se hur mycke dem tål. Emils, willes och ollis van, med typ 73 böcker. Jag och eve fick 40st. Mega kul=)

rast8-)

Kom just från att dansa juldanser, det var lite knäppa saker som vi gjorde. Om typ en kvart har vi sv och sen matte prov. Hoppas att det går bra annars blir jag surrrr. Nu börjar jag bli värsta less på twitter och facbook. Taggar till att komma hem, ska sova i nån timme. Mega kul. Det är bara en vecka och några dagar till julafton. Jag tror att jag vet vad jag får till julklapp. På söndag har vi två borta matcher i lule. Det är kul men man blir jävligt trött. =DD

Lucia

Nyss tittade vi på lucia och jag missade en lång skön sovmorgon för det.... and it sucks!!!! Har nu typ 40 min rast, har ingen anning vad jag ska göra. chilla kanske lite på datan=)en bild i repris =)

Världens bästa artist! <3

SOFIA ÄGER MEGA MYCKE <3=DDD

SV/ENG<3

Det är här det bästa på hela dan, sitta på datan och göra funny things. Idag har jag skaffat twitter, det är mega kul. När jag kommer hem blir det förmodligen att äta mellanmål, titta på tv och sommna sen också. Hittils har dagen var normal och vanlig. Jag fick veta två prov idag: Kemi och fysik. På kemin fick jag 36 av typ 59 =) Men på fysik provet fick jag väldigt dåligt. Jag asgarva när jag fick se det för att det stog 1p men sen kolla jag på framsidan och då var det 5,5 p av 29. Failade väldigt dåligt. Glömde att säga att jag fick 81 av 86 på spanska provet, det är jag nöjd med. Först trodde jag att det spanska skulle vara skit svårt och jobbigt och att jag skulle ha ett stort fett F men det var mycke enklare och roligare. Särskilt när jella också går på spanskan. Jag har nött typ hela dan twitter och facebook och jella håller hela triden på att puffa mig, så snäll jella jag ber dig sluta puffa mig. Det är mega jobbigt!!!!
ska nog nöta lote till twitter och när jag är inne på skype är ingen inne och sen när jag är off är typ alla inne, knäppt! <3 =DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ny header

Har nu fixat ny header med jella <3 hoppas att den är bra frö att jag ville nu ändra till en jul header, när det är typ om några veckor jul =)

Julbild<3


Glömt och blogga, igen =)

Vi har hela tiden prov och en massa skit läxor. Nyss hade vi kemi prov igen och jag har  ingen annig hur det gick, hoppas det gick bra annars måste man säkert göra omprov och jag orkar inte. Det är inte länge kvar till jul och jag har inte lagt upp ännu nån bild om jul men jag gör det nångon. Idag kommer min  moster hit och hon är säkert redan hos mommo =) Om lite mer än en timme har vi spanska och mina har typ inte rättat proven och jag vill vet hur det gick. Idag efter skolan har vi sång det är kul.

!?

Vi har nu rast i 10 min och sen har vi svenska. Jag hatar torsdag förmiddagar för att vi har sv och eng och so och fysik=( det är jätte jobbigt men sen efter lunch blir det chillare med matte och tema, tema. Men idag måste jag göra omprov av biologi och jag kanske klarar det när david hjälpt mig =)

RSS 2.0