Blogg paus

Tar nu blogg paus för kommer inte ha nät så hejdå, See ya!:)

Kväll:)

Var för ett tag och sprang en runda och duscha och nu sitter man och nöter data. Förresten jag kommer hem på fredag så att ni vet:) Då hoppas jag att det blir varmt så att jag tjejerna kan fa och bada:) Har gjort också en ny header men jag kan inte få upp den. Hittade den här bilden på facebook:)

Måndag

Nu är det måndag igen och det spellar ingen roll. Nu vet jag en sak. Om det inte händer något på en dag så är det bra. Det behöver inte hända något bra, huvud saken är att det inte händer något dåligt. Igår så satt jag och kolla på Der undergang (Downfall) Det handlar om Hitlers sista dagar och när Berlin faller ihop. Nästan alla nazister tar självmord och dödar sina familjer. Det var inte så kul och se men den var ändå bra.)

Kommit från stugan

Kom just från stugan men ska dit med mommo på tisdag igen med mommo:) Det först vi gjorde när vi kom dit var att städa allt. Gräset var typ 20 cm så fick klippa det också. Sen så har man cyklat i området och sånt. På lördag så for jag och moster till Soiles och Timos nya hus. Soile är mammas och mosters kusin och Timo är hennes man. Men jag hoppas att ni alla har haft en bra helg:) tog lite bilder i stugan:D

kan inte sova...

Jag vet att jag inte borde sitta på datan nu men gör det bara för en pytte stund:) Jag vill nu ännu mer fara till USA och leva mitt liv där och fortsätta klättra upp mot toppen. Men måste ändå säga att den är dagen har ändå varit bra. Jag har nästan inte tänkt alls. Även om jag har hela tiden en så stor tyngd inom mig som känns omöjligt att få bort men den ska inte få mig att sjunka ner. Min nya omslagsbild på fb:)

lite här och där:)

Har varit lite runt på stan idag och på torget. Köpte inget men det är alltid kul att vara inne på stan. Nu kommer jag nog inte blogga imorgon och i över morgon. Vi ska fa till stugan som är i Salonpää, Varjakaa, Oulu:) Älskar det stället mer än något annat i världen:) Nu är det bara att fortsätta vara positiv och skita i allt annat:)

jag vet

Jag vet att jag är inte världens vackraste. Jag har inte långt fint brun eller blond hår. Jag har inga stora vackra blåa ögon eller någon annan färg. Men jag är inte världens fulaste och ingen ska få mig att tro det. Jag föddes så här och så är det. Jag har ingen perfekt kropp men ingen ska få mig att tro att den är världens värsta.

Oulu<3

Kom för kanske en timme sen och har ätit och sådant:) Nu ska jag sitta och nöta data. Förlåta är en svår sak. Jag vet inte hur jag ska göra. Ibland är det bara för mycket. Jag är less på lögner och allt sådant. Jag vill bara glömma. Igår så tittade jag för första gången på water for elefants. Den var rätt så bra. Det har värsta blivit konstig översikt på blogg.se. Men måste nog bara bli van. Jag kan inte. Jag kan inte sluta oroa mig för två personer som betyder mycket för mig. Egentligen så borde jag inte bry mig för att jag orkar inte med det. Önskar så mycket att dem vore friska men det verkar bara gå åt det andra hållet.

Ska bli bättre:)

Jag kan inte sjunka lägre än så här. Det enda som finns kvar är den långa väggen till toppen. Jag ska inte sluta kämpa även om det bara vore så skönt att få ett slut. Men då så missar jag kanske lycka och kärlek och en massa andra saker jag önskar. Nu ska jag inte sitta mera och tycka synd om mig själv och gråtta. Varje gång jag mår dåligt så ska jag gå in i en fantasi värld där jag är lycklig och hoppas på att den ska bli sann. Alla ska känna till mig, jag ska bli stor, jag ska bli lycklig, jag ska få allt jag förtjänar. Det är slut med heartbreaks! Dags att leva med det bästa jag har och se vart det tar mig. Jag ska få den lyckan som jag faktiskt förtjänar! En dag så kommer jag vakna upp och le för att jag älskar mitt liv! kanske inte imorgon eller i övermorgon men en dag. Det är jag så säker på!

Dagen innan:)

Nu ska jag inte blogga nå mer av det om dem där sakerna jag skrev innan. Är nu ganska less på regnet för då så kan man ju inte direkt vara ute och ha kul. Så imorgon så kommer min moster hit:) Jag ska åka med henne till Oulu och ha lite kul. Jag vet inte ännu hur länge jag ska vara där. Hoppas att erat sommarlov har börjat bra och att ni har det bra:)

okej, nu vet jag

Jag är ledsen att jag skrev så till er tre. Jag ska aldrig tvivla på er igen. Ni har alltid stötat mig ocg varit därifrån. Jag blev bara så osäker när jag fick smset från en. Och den fjärde: Jag vet inte om jag kan göra något åt dig, jag har inget emot dig. Men sak är säker: Du kan inte se det från min sida. Jag kan se lite från din sida men du verkar inte alls förstå mig när du skriver så. Jag vill vara din vän och jag vill att ska göra allt det som vi tänkte. Jag ville att det skulle bli den bästa sommaren någonsin. Men det är inte mit fel att dem andra bryr sig om mig. Dem vet att jag inte orkar och då så försöker dem göra det bättre för mig för att dem verkligen bryr sig om mig. En sak tycker jag är konstig: Varför vänta du tills det blev sommarlov? Vågade du inte säga det faca till face? Sms är inte det bästa.

En viktig sak att säga

Det här är till fyra personer. Enligt er, eller i alla fall två så är jag för negativ hela tiden. Men jag är inte det alltid och ni tolkar kanske allt som jag säger negativt fast att det är inte det. Ni har överdrivit. Allt jag vill veta är sanningen. Jag har fått veta det rfån en person. Jag är glad att hon har sagt i alla fall. Men det har sårat mig mycket att ni har ljugit för mig. Direkt när det har blivit sommarlov så har ni igonerat mig. Jag måste få veta: Har ni ljugit till mig hela tiden? Har det här aldrig varit på riktigt? Har ni bara varit med mig för att ni måste eller för att ni har haft dåligt samvete? Är allt en enda stor lögn? Snälla, säg att jag har fel! Sluta igonera mig och smsa mig eller något och säg sanningen!Jag har alltid brytt mig om er och sagt sanningen men ni verkar inte ens bry er om ett dugg för att om ni skulle det så skulle ni säga sanningen. Då hade vi kunnat fixa det. Men det har sårat mig djupt att ni inte har sagt något, man gör bara saker värre när man ljuger. Och sanningen är att jag har sittit och gråttit på grund av er. Det borde jag inte göra, jag är ju stark. Det här borde ju inte ens kännas för mig. Men det gör det och då kan jag förstå att ni också har/haft smärta på grund av såna här saker. Jag vet att jag kanske har varit lite okänslig mot er när ni har sagt något. Men jag blir faktiskt irriterad av det och jag hoppas att ni kan se det från min sida som jag har försökt se från er sida. Om ni verkligen bryr er om mig coh vill rädda det här så, snälla smsa mig eller något sånt! Jag står inte ut!

5 nya saker om mig

1. Jag har förlorat min familj. Den enda som är kvar är jag, alla andra är sjuka
2. Jag bor hos min mommo
3.Jag är avendsjuk på nästan alla som har en bra mamma och pappa
4.Ibland så äter jag inte för att gå ner i vikt, jag hatar min kropp
5.Jag orkar inte vara ensam för då så gråter jag bara

Sista måndagen

Nu är det bara sista dagarna kvar. kanske också den sista veckan i sjuan. Jag vet inte ännu men jag tror att jag kommer gå nästa termin i Oulu. Jag är jävligt trött för att jag satt uppe två timmar och tänkte och grätt.

Jätte bra på rubriker...:)

Livet går upp och ner och jag blir bara mera less för varje dag som går. Morgonen kan vara ok och sen kan resten av dagen var hemsk. Jag vill bara fara långt, långt borta från allt. Börja om på nytt och glömma allt skit. Det är mitt mål. Då är jag nöjd. Ska nu i alla fall börja leta efter mina halvsyskon. Lite svårt och hitta men jag hoppas att jag kommer att göra det. xoxo<3:D
Lite random bild:D

Litet inläg;)

Idag så har det bara varit vanligt. Nu är det bara nästa vecka kvar:D Har det inte så bra. Måste sitta och oroa mig för tussen saker och så kan jag inte sluta tänka. Det blir jobbigare och jobbigare för varje för varje dag som går. Jag vet att jag låter tråkig men så är det.

sug

Allting suger som in i helvete. Är så jävla less på en i min klass som bara inte kan sluta. Jävla bortskämda idiotunge! Hoppas att du kommer för alltid brinna i helvetet!

okej, ska blogga mera:D

Jag är skyldig er det. Idag är det ju national dagen men jag bryr mig inte riktigt. Hoppas att nån kan liksom hjälpa mig med provet för att det var som knäppt. Nu är det bara en vecka kvar till skolavslutningen, längtar:) Känns konstigt att man snart har gått ut sjuan. Men nu ska jag bara försöka vara så glad jag kan och sluta tänka, på det sättet så blir det bättre:)

Hos Cecilia:)

Orkade inte blogga igår men nu gör jag det. Jag åkte med buss därefter tre till Cecilia. Sen har jag bara varit hära. Vi har varit ute på byn och följt med Cecila när hon sprang. Jag och Mari cyklade. Men nu säger jag hejdå!:)

chill:)

Som vanligt så har jag inte haft nät så har inte kunnat blogga. På torsdag så var jag hela dan i synderbyn. På fredag så hade jag inte tid.Under helgen så har jag och mommo städat hemma och tvättat och sånt. Vi hade kondi. test idag på två km, det var rätt så jobbigt. Men det är skönt efter. :D Nu väntar man bara tills maten börjar och det är typ 40 min. Så ska nu chilla. Längtar inte tills jag kommer hem, det kommer att vara ett rent helvete......

RSS 2.0