Sanningen om Sverigedemokraterna

När jag får höra att någon av mina vänner eller någon jag känner säger att de tycker om Sverigedemokraterna blir jag så rasande inom mig. Den som sympatiserar med SD har ingen alls kunskap om politk över huvudtaget. Jag vet att SD har en lockande propaganda och det är därför dem är så farliga. För att inte bli lurad av SD så måste man skaffa sig lite kunskap inom politik. Och svaret på om SD är rasister är självklart. Att vilja skicka eller vägra ta emot människor från fruktansvärda förhållande är rasistiskt. Att tro att Sverige blir bättre bara för att invandrarna är borta är väldigt naivt. Och det är det SDs politik går ut på, att allt är invandranars fel och allt blir bättre utan dem. Om man verkligen tror på något sådant så behöver man omskolas. Faktumet att SD fick 13% i valet skrämemr mig väldigt mycket. Att så många i Sverige röstar på ett sådant parti är skandal. Vi med förnuftes röst måste resa oss och få SDs väljare att vakna upp från sin hjärntvättning. När man är missnöjd och har det ekonmiskt dåligt så är det väldigt lätt att välja partier som SD. SD säger sig vara socialkonservativa. Värdekonservativa är dem defenitivt. Men är SD socialistiska? Nej, det tycker jag inte. SD låstas vara socialistiska för att vinna med sig röster. Men så fort dem får välja mellan socialistiska reformer eller invandringspolitik så väljer de alltid invandringspolitik. Det såg vi när regeringens budget blev nerröstad i december och det faktumet att SD oftast röstar med alliansen. Grattis SD väljare, ni har blivit lurade! Söker ni socialism så finns det i Miljöpartiet, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Femenistisk Intiativ.Jag tror inte på att alla i SD är hemska rasister som Björn Söder utan helt enkelt människor som har blivit lurade. Dags att Vakna! Det finns ingen framtid med Sverigedemokraterna. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Visst röstade 13 procent på SD, men också hela 78 procent som INTE gjorde det! :) Sant det där med Björn Söder, vidrig människa. Men alla SD-are är inte hemska människor, det får man inte glömma! Och om SD ska minska måste det göras något åt invandrarna som bor här, tänk alla hundratals som bor på torg i Stockholm - det går knappt att ta sig fram, alltså kan jag tänka mig att folk börjar rösta på SD (sympatiserar inte med SD). De måste få hjälp, tak över huvudet och mat och utbildning/arbete, eller utvisas och få hjälp i hemlandet (om det inte är krigsdrabbat vill säga). Vi kan inte ta in hela världens invandrare utan att hjälpa dem när de väl är här. Men tyvärr räcker inte pengarna för det uppenbarligen, eller så struntar man i det, för det händer inget, det står helt still. Dessutom är Sverige ett litet land, men med ett stort hjärta. Synd bara att stora länder som Ryssland saknar hjärta och styrs av ett monster. Tänk om Ryssland var som Sverige - och ännu bättre ändå. Tänk vad många fler människor som hade fått hjälp då? Rätt spännande tanke faktiskt.

Vi kan inte stoppa invandringen, men vi kan inte ta hit folk eller låta folk komma hit och sedan totalt strunta i vad som händer med dem. Om de väl är här förtjänar de trygghet, mat och tak över huvudet, och en mening med livet som utbildning eller jobb som sagt. Synd att inte politiker är lite bättre på att ta tag i frågor och fatta beslut, det sker mest smutskastning mellan partierna i nuläget enligt mig.

Vad jag har förstått är du sosse (det står ju i spalten till höger haha), men vad har du för inställning till de andra partierna förutom Socialdemokraterna? :) FI, Vänsterpartiet, MP, Moderaterna, Centern, FP och KD?

Svar: Hej, ja du har många poänger i vad du skriver:) det är väldigt viktigt att vi ser till så att alla invandrare har det bra och då får vi gör om budgeten så att vi ändå kan ha en öppen dörr för alla:) Fi, Vänsterpartiet och MP ser jag som våra syskon med lika värderingar. Så jag tycker att alla 4 partiet är ett bra val, och om jag inte vore sosse så skulle jag var vänsterpartist. Men däremot har jag djup avsky emot alliansen, speciellt KD och C. KD är bara SD light. C har tagit en allt för konservativ och nyliberalt vändning. Folkpartiet har också vandrat höger. Vilket jag tycker är väldigt synd eftersom att FP och C kunde man samarbeta med förut. Men vem vet, kanske vi kan göra det igen när Lööf och Björklund avsätts. Och moderaterna är ännu fortfarande samma konservativa liberaler med dum ekonomisk politik. Det är mina åsikter:)
Jessica

2015-05-20 @ 00:38:59
Postat av: Anonym

Okej, varför sosse då och inte vänsterpartist? :) Vilka är värst, SD eller alliansen? Kommer Lööf och Björklund avsättas, det visst ja inte!

Svar: för att jag är inte så mycket för den utrikes politiken vänsterpartiet har, jag är ganska positiv mot nato, Jag hoppas att dem avsätts:) Jag tycker att båda är lika illa men SD är nog ändå värst eftersom att dem också är rasister.
Jessica

2015-05-27 @ 00:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0